PokerNews lanserar Ungersk sida

PokerNews lanserar Ungersk sida 0001

Denna vecka var det åter dags för PokerNews att lansera en ny sida och ett nytt språk, PokerNews Ungern, hu.pokernews.com. Sidan kommer att förse alla ungerskspråkiga spelare med det allra färskaste nyheterna och erbjudandena inom poker.

Här på PokerNews så fortsätter vi vår globala expansion. I slutet på oktober så lanserade vi vår Spanska sida och nu var det dags för den Ungerska sidan. Vår strävan är att förse läsare världen över med det allra senaste nyheterna inom poker, på deras modersmål. Idag finns PokerNews i 20 länder och expanderingen bara fortsätter. Som det ser ut idag så ser vi inget ljust på framtiden och ytterligare språk är att väntas.

Ungerns PokerNews sida kommer att skötas av Csaba Tóth. Csaba är av ungersk nationalitet och kommer att ta pulsen på pokern i Ungern. Han har följande kommentarer kring lanseringen; "Jag ser fram emot att förse mina landsmän med rykande färska pokernyheter och hoppas kunna passa på att ge dom det allra bästa erbjudandena och därmed öka intresset för poker ytterligare inom landet."

"Och PokerNews expandering in i Ungern är ytterligare ett tecken på deras strävan efter att skapa en global service för alla pokerintresserade."

Återkommande läsare har säkert märkt hur listan under "Andra språk/platser" har växt under årets gång. Och än är det inte slut. Under 2007 så kommer ni att få se denna lista växa ytterligare. Vår strävan är att förse läsare med pokernyheter på alla det välkända och stora språken runt om i världen!

Idag finns PokerNews i följande länder; Tyskland, Frankrike, Italien, Holland, Ryssland, Sverige, Polen, Norge, Finland, Danmark, Grekland, Portugal, Estland, Spanien, Kina, Australien och sist Japan. Utöver dessa länder så finns vi självfallet också i England och så sist men inte minst vår globala sida, med ursprung i USA.

[I]Dagens PokerNews tips: Missa inte chansen att ta del av vår exklusiva insättningsbonus på 100 % upp till $500 hos vår samarbetspartner Stan James Poker. Använd bonuskoden pokernews1 när du gör din insättning. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories