Skandinaver kommer att drabbas samman i Barcelona, tack vare Everest Poker!

Skandinaver kommer att drabbas samman i Barcelona, tack vare Everest Poker! 0001

De skandinaviska pokerspelarna anses av många att tillhöra de bästa pokerspelarna i världen och det är nått man tagit vara på hos Everest Poker. Det har därför beslutat sig om att skapa en tävling som vänder sig mot de skandinaviska spelarna, där de får tampas mot varandra och göra upp om otroliga priser. En tävling som går under namnet Nordic Summit

Åter igen har man från Everest Pokers sida bevisat att man är ett av de mest uppfinningsrika pokerrum online med deras senaste tävling. En tävling där svenskar, danskar och norrmän kommer att göra upp vi både en lag tävling och en individuell tävling. Everest Poker kommer att skicka inte mindre än 10 spelare från varje land till Barcelona den 24-25 februari.

Spelare som är intresserade av denna tävling kan redan idag välja att delta i Everest Poker dagliga $3 Nordic Summit Rebuy satellit eller deras dagliga $5 Nordic Summit freezeout satellit, bägge turneringarna hålls 2 gånger per dag. Genom dessa turneringar så kommer då att få tillträde till en $22 Barcelona Nordic Summit Final som kommer att hållas varje tisdag under januari månad. Du har även möjligheten att köpa in dig direkt i dessa turnerings finaler om du så önskar.

De fem vinnarna från varje finalturnering kommer att erhålla ett paket till finalen i Barcelona, tillsammans med de 8 bästa poängplockarna från varje land. Varje vinnare kommer att vara en av de åtta representanter från sitt land, som reser till Barcelona. Utöver dessa åtta spelare så kommer ytterligare två spelare att få en plats via ett speciellt erbjudande.

Varje spelare som deltar i någon av de fem finalerna kommer att erhålla poäng i förhållande till hur bra de placerar sig i turneringen. De 50 bästa spelarna i varje final kommer få poäng enligt följande:

1 : Direktkvalificerad till Barcelona.

2 : 25 poäng

3 : 22 poäng

4 : 19 poäng

5 : 17 poäng

6 : 15 poäng

7 : 13 poäng

8 : 11 poäng

9 : 9 poäng

10 : 7 poäng

11-20: 5 poäng

21-30: 3 poäng

31-40: 2 poäng

41-50: 1 poäng

Vid upplösningen av den sista Nordic Summit finalen den 30 januari så kommer Everest Poker att räkna ihop alla spelares totala poäng och de 8 bästa spelarna från respektive land kommer att vinna en resa till soliga Barcelona. Dessutom så erhåller alla dessa vinnare förutom resan även $600 till fickpengar, så de kan njuta av vackra Spanien till fullo.

Turneringen i Barcelona kommer att bestå av två faser, vilka är som följer:

Fas 1 (Lag turneringen)

10 bord med 3 platser vid varje bord kommer att ställas i ordning och där man kommer att placera en representant från varje land. Därefter så kommer man att spela 3 bord åt gången. Varje spelare har möjligheten att ta 1 lag time out i fall de behöver rådfråga sina lagkamrater. Länderna kommer därefter att erhålla poäng beroendes på hur deras spelare placerar sig vid varje bord. Vinnaren får 3 poäng, tvåan erhåller 2 poäng och tredje plats ger 1 poäng. De land som lyckas spela ihop mest poäng kommer att vinna lagpriset på fina $5 000!

Fas 2 (Individuella turneringen)

Vinnarna från varje lagtävling i fas 1 kommer att göra upp i en individuell tävling. Dessa 10 spelare kommer att tävla om en total prispott på hela $20 000 och kommer att fördelas enligt följande:

1 - $6,000

2 - $4,000

3 - $2,500

4 - $1,800

5 - $1,600

6 - $1,300

7 - $1,000

8 - $800

9 - $600

10 - $400

Men tro nu inte att denna helg bara kommer att handla om poker, nejdå så är inte fallet! Alla spelare kommer att få en välkomst lunch, förfriskningar på en pub och biljetter till en FC Barcelona fotbolls match!

Så alla svenskar som läser detta nu, gör er redo för denna drabbning och bevisa en gång för alla att vi svenskar är herre på täppan här i Skandinavien när de gäller poker!

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Everest Poker och ta del av vår exklusiva PokerNews bonus! Sätt in $50 och få $50 extra[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories