Vinn ett Aussie Millions paket tack vare VIP Poker

Vinn ett Aussie Millions paket tack vare VIP Poker 0001

Aussie Millions tillhör en av det klassiska pokerturneringarna i världen, vilket bevisas varje år, då alla inom poker eliten beger sig ner till Melbourne, Australien för att spela i detta enorma evenemang. Och om två månader, i januari, så kommer vi åter igen att få se denna turnering spelas och du, som pokernews läsare, har nu chansen att vinna en plats till denna turnering. Fjolårets turnering vanns av Lee Nelson från Nya Zeeland, en vinst som gav honom en prischeck på 1,295,800 AUD. I årets turnering så väntas prispotten hamna på över $5,000,000 AUD!

Nu erbjuder våran samarbetspartner VIP Poker dig chansen att vinna ett av dessa mycket åtråvärda Aussie Million paket, värt $12 000 i en exklusiv turnering för våra läsare. Det som inkluderas är följande:

PokerNews.com och VIP Poker håller i en US$12,000 Aussie Millions Freeroll den 24 november kl 22:00. Vinnaren erhåller inköp i Aussie Millions turneringen, 10 nätter på det exklusiva hotellet Crown Promenade Hotell och resa tur/retur. Samt att du är med och slåss om en total prispott på över 5 miljoner australiensiska dollar. Utöver detta åtråvärda paket så kommer även vinnaren att bli medlem i Team PokerNews och därigenom erhålla extra attraktiva förmåner, få tillgång till professionella spelare som Tony G och Noah Boeken samt få vara med på lagets exklusiva tillställningar.

För att få spela i denna freeroll så måste du först ladda ner VIP Pokers mjukvara här och sen skapa dig ett konto. Gör därefter en insättning och spela 500 raked händer. När du uppnått dessa 500 raked händer så skickar du ett mail till [email protected] där du uppger dina konto uppgifter (OBS! Ej lösenord). Därefter blir du inbjuden till turneringen. Ha i åtanke att denna freeroll är exklusiv för PokerNews läsare, så startfältet kommer inte att vara allt för stort och därmed är din chans något större, än om du hade behövt slåss mot tusentals spelare, om 1 plats.

Under 2006 så har Team PokerNews givit bort totalt över $250 000 och vi skickade 22 spelare till årets WSOP. Och ni kan självklart förvänta er att Team PokerNews kommer bli ännu större under 2007!

[I]Dagens PokerNews tips: Bli den VIP spelaren som får åka till Aussie Millions! Ed note: Be the VIP who goes to the Aussie Millions!. Ladda ner VIP Poker och vinn dig just din plats, den 24 november. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories