Absolute och Ultimate Bet Poker, ett och samma företag?

Absolute och Ultimate Bet Poker, ett och samma företag? 0001

Under den senaste tiden så har det ryktats om sammanslagningar till höger och vänster, inom pokerindustrin. Detta som en följd av den nyligen passerade lagen i USA. Nu har vi på PokerNews fått rapporter om att Absolute Poker kommer att köpa upp rivalen Ultimate Bet.

Enligt källor så kommer detta att ske inom en snar framtid och därmed kommer det nya Absolut Poker stärka sin redan starka position på marknaden, detta med hjälp av Ultimate Bet och deras breda kundbas. När exakt detta kommer att ske är ännu inte bekräftat men oroa dig inte, vi på PokerNews kommer självfallet att ge er information så fort den blir tillgänglig.

Ultimate Bets moderföretag, Excapsa Software, sålde av hela sin verksamhet till företaget Blast Off LTD dagen innan den amerikanska presidenten skrev under denna nya lag. Blast Off LTD rapporterats ha betalat $130 miljoner för denna affär.

Det skulle nog inte förvåna någon om vi inom snar framtid ser ytterligare affärer av den här typen, spelföretagen emellan. Efter nyheten om denna lag så sjönk aktiekurserna hos de flesta spelföretagen, som hade verksamhet i USA. Vi såg bland annat hur Party Gaming och 888 aktiekurser störtdök efter att nyheten kom ut. Och det är mycket troligt att andra företag nu kommer att ta chansen och göra eventuella uppköp, med tanke på de nuvarande oron på markanden och på grund av värdet på deras aktier.

[I]Dagens PokerNews tips:Du som spelare här i Sverige behöver inte oroa dig så mycket. Men kanske du är less på hösten och gillar inte vinter och kyla? Passa då på att ladda ner 888 Poker och vinn dig en resa till varma Australien och Aussie Millions. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories