Slaget om Norden 3 hos Paradise Poker

Slaget om Norden 3 hos Paradise Poker 0001

Då var det dags igen för slaget om norden, vem som är den bästa spelaren bland de nordiska länderna. Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island gör alla upp om detta åtråvärda pris, från vilket land kommer den bästa spelaren. Alla dessa gör upp om en prispott på totalt 1.5 miljoner kronor.

ParadisePoker presenterar stolt återkomsten av Slaget om Norden och början på det nya kalla kriget. Lars Johansen från Norge triumferade i det senaste Slaget och nu letar vi återigen efter Nordens bästa pokerspelare och vår nästa pokermiljonär. Anslut dig till våra tidigare vinnare, Ingrid Nyman (Sverige) och Lars Johansen (Norge) när de tar sig an en ny våg av nordiska krigare. Kanske är det du som blir vår nye pokermiljonär och återtar Slaget-trofén till ditt land?

Mer pengar, fler spelare, hårdare slag

ParadisePoker gör Nordens största freeroll, slaget om norden 3, ännu större prispott, ytterligare ett live event och flera platser som lottas ut med bland annat 6 platser till Main Event och en Paradise Hotseat som ger dig en plats direkt i finalen! Dessutom så har man även lagt till en Survivor plats som tilldelas till den spelare som har högst närvaro vid deras söndagsfinaler. Denna spelare vinner även han/hon en plats till Main Event.

32 lyckligt lottade spelare kommer alla att få spela i de live evenemang som man anordnar med 8 spelare vid varje bord och de spelas i ett shoot-out format. Det två bästa spelarna från varje bord går vidare till finalbordet. Allt detta kommer att spelas på Atlantis Resort på soliga och varma Bahamas. Här kommer dessa 32 spelare att tillbringa en vecka i lyx och flärd under en strålande sol samtidigt som man spelar poker.

Finalbordet kommer bestå av totalt 10 spelare, 8 spelare från Main Event, en spelare som lyckats vinna Paradise Hotseat och fjolårets vinnare och titelförsvarare Lars Johansen. Dessa spelare gör då upp om 1.5 miljoner kronor, som betalas ut i vinnarens egna valuta, så skulle en norrman vinna så får han 1 miljon norska kronor, en svensk får då självfallet svenska kronor, men fortfarande så är summan 1 miljon.

Prispengarna fördelas på följande sätt:

1. – 1 Miljon Kronor

2. – 250,000 Kronor

3. – 100,000 Kronor

4. – 50,000 Kronor

5. – 25,000 Kronor

6. – 10,000 Kronor

7. – 7,500 Kronor

8. – 5,000 Kronor

9. – 5,000 Kronor

10. – 5,000 Kronor

Kvalificering

För att kvalificera sig till allt detta så behöver du först och främst skaffa dig ett konto hos Paradise Poker och därefter anmäla dig till någon av de två dagliga freeroll turneringar som spelas. Det 50 bästa spelarna från varje freeroll kvalificerar sig till veckofinalen som spelas varje söndag. Vinnaren av denna veckofinal erhåller detta Paradise Poker paket med plats i Main Event och $3500 för att täcka dina resekostnader.

Allt detta kommer som sagt att avslutas med Main Event på Bahamas och detta sker i Maj nästa år. Så för oss nordbor så skulle det vara en perfekt smakstart på sommaren. Tveka inte, ladda ner Paradise Poker redan idag och börja din jakt på en plats i finalen och bevisa en gång för alla att vi svenskar är bäst på poker här uppe i norden.

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Paradise Poker redan idag och börja din jakt på en plats i finalen. Visa att vi svenskar är bäst i norden en gång för alla. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories