Skönheter och poker, ett allt vanligare koncept?

Skönheter och poker, ett allt vanligare koncept? 0001

Att skönhet och poker blivit ett allt vanligare koncept har väl knappast undgått någon? Vi kan ju blicka tillbaka på tidigare händelser i år, med bland annat Swedish Top Model Poker Tour, anordnat av Stan James Poker och FHM Purple Lounge Poker i Norge. Vi fick även se Pamela Andersson ge sig in i Pokerbranschen. Och nu är det dags för nästa playboy modell att ta sig an poker. Denna gång gäller det Cindy Margolis som har slutit ett avtal med Tropical Poker där hon kommer vara deras ansikte utåt fram tills 2007 års WSOP.

Många kritiker har beskrivit poker som en ny rock n roll era. Poker är fashionabelt, häftigt och oerhört populärt just nu men vad det saknat tills nyligen är en viss "sex appeal". Som vi nämnde så gjorde Pamela Anderson en snabb vistelse inom poker, men försvann lika fort igen. Skådespelerskan Jennifer Tilly däremot, har visat att sexiga kändisar kan ha stora framgångar inom poker. Och nu är det dags för Cindy Margolis, ett av de namn som personer sökt mest på bland sökmotorer på Internet, att ge sig in i poker industrin.

Cindy kommer att representera Tropical Pokers varumärke i media men hon kommer dessutom även att spela i diverse olika evenemang som bland annat 2007 års WSOP. Du kommer även finna henne spelandes på Tropical Poker online. Så vill du spela mot denna vackra playboy modell så vet du vart du ska bege dig. Vi har även blivit lovade intervjuer med henne så vi på svenska pokernews håller tummarna!!

Cynthia Popov marknadsförings ansvarig hos Tropical Poker sa följande: "Vi ser verkligen fram emot att få arbeta med Cindy Margolis. Med hennes otroligt breda popularitet både på Internet och utanför kommer nog att göra vårt samarbete väldigt lyckat."

Cindy väntas framträda på omslaget av Playboy i nästa upplaga, något som garanterat kommer att öka hennes popularitet ytterligare, speciellt på Internet och detta kommer ju självfallet att gynna även Tropical Poker.

[I]Dagens PokerNews tips: Sugen på att spela i Aussie Millions eller i ett EPT evenemang? Missa då inte satelliterna som går hos Stan James Poker. Ta även del av vår exklusiva bonus på 100 % upp till $500. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories