Purple Lounge Poker Tour beger sig till Sverige

Purple Lounge Poker Tour beger sig till Sverige 0001

Minnena från den nyligen avslutade norska Purple Lounge Poker FHM Tour ligger fortfarande färska i minnet men tro nu inte att man vilar hos Purple Poker, bara för att denna Tour nu är avslutat. Nejdå, tvärt om, man håller redan på att smida nya planer och denna gång är det Sverige som kommer stå som värd för deras Tour.

Purple Poker kommer tillsammans med tidningen Moore att genomföra en Tour, genom Sverige, där man planerar att besöka 20 städer och ge invånarna där en chans att vinna en plats till den åtråvärda finalen. Purple Lounge Poker svenska poker Tour kommer bland annat att besöka följande städer, under sommaren 2007:

Stockholm

Göteborg

Malmö

Visby

Halmstad

Norrköping

Men ha nu som sagt i åtanke att detta är inte ett komplett schema över deras svenska Tour, utan bara ett urval av några av de platser de tänker besöka. Självfallet så kommer vi på PokerNews att bevaka detta och rapportera mer framöver, när det börjar närma sig och ger er en komplett lista om vilka städer som gäller och hur man går till väga för att få spela.

Om du följde den norska touren så vet du redan vackra kvinnorna var som deltog I deras evenemang och du kan räkna med likadana skönheter även denna gång.

Chris Gorman, ordförande för Purple Lounge Poker hade följande kommentar kring deras svenska planer:

"Precis som oss på Purple Lounge Poker så har man hos Moore Magazine upplevt stora framgångar under en kort tidsperiod och det vi är ju som gjorda för varandra när det gäller ett samarbete, att ge våra spelare och deras läsare precis det som de vill ha, när det vill ha det. Vi ser ljust på denna svenska Tour och tror den kommer att bli lyckad, för alla involverade parter."

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Purple Lounge Poker och gör dig redo för den kommande svenska Purple Tour. Ta även del av vår exklusiva insättningsbonus på upp till $1000![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories