PokerNews inleder samarbete med Stan James Poker

PokerNews inleder samarbete med Stan James Poker 0001

Vi på PokerNews presenterar stolt vår senaste samarbetspartner Stan James Poker. Vi har tidigare samarbetat med varandra under augusti månad då Stan James Poker tillsammans med Swedish Top Model genomförde finalen i en poker och skönhets tävling. Självfallet var vi på PokerNews närvarande och rapporterade från detta evenemang. Det hela blev så lyckat att vi nu beslutat oss för att inleda ett mer långvarig samarbete och vi är riktigt glada över detta.

Stan James Poker tillhör Microgaming network, fd Prima network, vilket tillhör en av de större nätverken på marknaden. Detta märks om man loggar in hos Stan James för man finner alltid spelare online, oavsett tidpunkt på dygnet. Det erbjuder ett stort utbud av cash spel, på alla nivåer och ett flertal olika spelvarianter. Utöver detta så har det även ett lika stort utbud av turneringar med garanterade prispotter som sträcker sig från $2500 upp till deras månadsfinal som ligger på hela $250 000. Utöver dessa så har de även varje söndag en turnering med en garanterad prispott på $125 000. Under de senaste helgerna så har över 1300 spelare valt att betala de $50+$5 som det kostar att delta i denna turnering. Detta tillsammans med de rebuys som gjort, har lett till att man uppnått den garanterade prispotten och även passerat den.

Som jag skrev tidigare så anordnade SJ en Swedish Poker Tour tillsammans med Swedish Top Model tidigare i år. Detta blev så lyckat att man nu har bestämt sig för att göra om detta även nästa år. Man kommer att besöka ett flertal städer runt om i Sverige och där hålla en freeroll turnering. Vinnaren i denna turnering kommer att få åka till Stockholm och delta i finalen. Och från vad jag såg tidigare i år, vid årets final, så är detta nått ni bara absolut inte kan missa! Skulle det vara som så att du inte lyckas vinna din lokala freeroll så behöver du inte ge upp hoppet för det. Man kommer även att anordna så kallade "2nd chance" turneringar för spelare som deltog i någon av dessa live freeroller. Dessa "2nd chance" turneringarna kommer att spelas på nätet men priset är det samma, vinnaren erhåller inträde till live finalen i Stockholm. Vid förra årets final så fick vi se drygt 70 spelare komma till start och vi kan med säkerhet förvänta oss något liknande, om inte ännu mer, vid nästa års final. Min personliga upplevelse kring detta var inget annat än positiv. Vad mer kan man begära som pokerspelare? Sitta på café opera, spela poker med andra poker fantaster, ha otroligt vackra tjejer som dealers och sen avsluta kvällen med att titta på en modell tävling. En helt perfekt afton utan tvekan och jag om någon ser verkligen fram emot nästa års final. Självklart har jag för avsikt att vinna mig en plats till nästa års final.

Skulle du vid nått tillfälle behöva komma i kontakt med SJ support så kommer du inte bli besviken. Jag har aldrig stött på en mer samarbetsvillig och tillmötesgående support tidigare. Otroligt snabba och detaljerade svar. Skulle det vara så att du inte kan lösa problemet varken via email eller live chat så har du även möjligheten att ringa till dom och där få prata med svensktalande support personal. Allt för att göra det enkelt för dig som spelare.

[I]Dagens PokerNews tips: Gör som många andra, ladda ner Stan James Poker redan idag och ta del av vårt exklusiva bonus erbjudande på 100 % upp till max $500 samtidigt som du gör dig redo för Swedish Poker Tour 2007, ett event du bara inte får missa![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories