Poker.com + Team PokerNews = Australien i januari

Poker.com + Team PokerNews = Australien i januari 0001

Vi börjar nu närma oss slutet på år 2006 men samtidigt så går vi allt närmare mot en av de allra största och bästa turneringarna i världen, en turnering som spelas precis efter att de nya året startat. Vi pratar självfallet om Aussie Millions och vi på PokerNews håller på att göra oss redo för denna drabbning. Vårt Team PokerNews växer allt större för var dag som går och näst på tur står nu Team PokerNews vid 2007 års Aussie Millions.

Den 3 december så kommer man hos Poker.com hålla i en exklusiv freeroll turnering för spelare som laddat ner Poker.com genom oss på PokerNews. Därefter måste spelaren har spelat ihop 2000 poäng för att få vara med i turneringen. Vinnaren erhåller ett extra prisvärt paket värt $15 000 som bland annat inkluderar biljetter till antingen Australian Open i tennis eller till en cricketmatch om man så önskar. Detta är då utöver de 8 nätter man får på ett exklusivt hotell samt inköp i Aussie Millions huvudtävling. Dessutom erhåller du ca $2 800 för att täcka resekostnader och fickpengar under tiden du vistas i Australien.

Vinnaren av freerollen kommer utöver det som nämnts ovan även att få tillgång till några av de skarpaste hjärnorna inom pokerkretsar via Team PokerNews. Vi pratar om våra kaptener Noah Boeken och vinnaren av Betfair Asian Poker Tour, Tony G. Som spelare i Team PokerNews kommer du att kunna få ta del av deras erfarenheter innan och under turneringen, vad mer kan du begära som spelare?

Det är bara några få dagar kvar innan turneringen spelas så ladda ner Poker.coms mjukvara redan nu och spela ihop dom poäng som krävs. Kanske det blir just du vi ser i Team PokerNews i januari nästa år nere i Australien.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories