Mansion Poker lyser upp i vintermörkret

Mansion Poker lyser  upp i vintermörkret 0001

Nu när vintern och julen närmar sig, kvällarna blir längre och mörkare så kanske många känner sig trötta och hängiga. Detta är nått man tänkt på från Mansion Pokers sida och därför har man nu valt att lansera en serie turneringar, med start i december, för att lyfta upp stämningen under denna helgtid. Denna serie turneringar kommer att hållas genom hela december och för att göra det extra lockande så har man valt att lägga till ytterligare $250 000 i prispotten, fördelat på alla dessa turneringar.

Det hela börjar måndagen den 4 december med att det har lagt till $5000 i deras dagliga $50+$5 turnering. Under lördagar så kommer ni få se deras $100+$9 turnering med hela $10 000 extra i prispotten men vi har sparat det bästa till sist. Deras söndags turnering, $200+$15 har utökats med otroliga $20 000 extra. Detta måste ju helt klart vara ett erbjudande som det bara inte går att missa, speciellt inte när det pågår så länge som det gör, under hela december.

Det hela avslutas den 1 januari med en speciell turnering som anordnas av Mansion poker där inköpet ligger på $300+$20, men där man valt att utöka potten med helt ofattbara $30 000 extra. Allt detta, som spelas på nyårsdagen, bör ju helt klart kunna

göra din dag lite lättare, så här "dagen efter".

Hos Mansion Poker så förbereder man sig även för deras Aussie Million kvalificerings turnering som spelas den 3 december. Här kommer man att dela ut MINST 7 Aussie Million paket, vardera värda $14 000.

Varje paket, värt $14 000, inkluderar inköp till inte ett utan TVÅ turneringar vid Aussie Millions. Först en förturnering med $1 650 i inköp och sen till huvudtävlingen som kostar $10 500 att köpa in sig i. Utöver detta så får även vinnarna av respektive paket 12 nätter på det exklusiva hotellet Crown Towers samt $2 500 att spendera på flygbiljetter och till reskassa.

Satelliter till denna kvalificerings turnering hålls dagligen hos Mansion Poker och du kan delta för låga $11. Med andra ord så är det ett enormt erbjudande man har hos Mansion poker, nått dom du kan ta del av får en otroligt låg summa. Skulle du vinna dig en plats så kommer det garanterat bli en resa du sent kommer att glömma.

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Mansion Poker och ta del av vår exklusiva insättningbonus på upp till hela $1 000. Skapa ett konto och gör en insättning, resten är upp till dig!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories