Lojalitet belönas hos Bet365 Poker

Lojalitet belönas hos Bet365 Poker 0001

Bet365 Pokers lojalitets poäng är för dig som spelare ett bra sätt att tjäna lite extra pengar på. Till skillnad mot vanliga insättnings bonusar som är begränsade till en fast summa så är detta bonus system obegränsat, fram till årets slut.

Om du som spelare, spelar väldigt mycket poker så kommer du snart snabbt underfull med hur viktiga dessa typer av bonus erbjudanden verkligen är, speciellt när man fokuserar på maximal utdelning som spelare. Det finns ju också erbjudanden där du får betalt per timme som du spelare, som till exempel hos William Hill Poker, där du får £ 5 för de 5 första timmarnas spel under varje månad. Men hur som helst, det som man erbjuder från Bet365s sida är en aningen annorlunda.

Hos Bet365 så får man nu, fram tills årsskiftet ett enormt erbjudande, speciellt om man spelar många händer. För varje 100 lojalitets poäng du spelar in får du $1 i bonus. Det betyder alltså att om du spelar in 1000 poäng så får du $10 i bonus, 100 000 poäng så får du hela $1000 i bonus och allt detta helt gratis!

Tro nu inte att detta erbjudande enbart gäller spelare som spelar cash bord, nejdå så är inte fallet. Även turnerings spelare kommer att kunna ta del av detta erbjudande. Varje dollar de spenderar i inköp i turneringar resulterar i 5 lojalitets poäng.

Men när det gäller spel på cash bord så får man mer poäng om man spelar på högre nivåer. Spel på micro bord, 0.05/0.10 så kan man tjäna som mest 0.15 poäng per raked hand man spelar. Om du däremot spelar på ett $5/$10 bord så kan du tjäna som mest 3 poäng per raked hand.

Men kom ihåg, att tiden rinner ut för detta erbjudande så agera redan idag. Du har fram till klockan 23:59 den 31 december på dig att spela ihop så mycket poäng som det bara går.

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Bet365 Poker redan nu och börja jakten på lojalitets redan idag! Ju längre du väntar desto mindre tid har du på dig! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories