Få $50 helt gratis och starta jakten på en jackpot

Få $50 helt gratis och starta jakten på en jackpot 0001

Vi på svenska pokernews strävar efter att ge er läsare dom allra bästa erbjudanden som finns och här kommer ytterligare en! Titan Poker tillhör redan idag en av de större pokerrummen ute på marknaden och redan idag så erbjuder de en rad olika freeroll turneringar, inklusive vår exklusiva pokernews freeroll. Men nu kommer vi med ytterligare ett erbjudande som du inte bara kan stå emot, att få $50 helt gratis på ditt konto, direkt efter att du registrerat dig och gjort en insättning på $25. Det är allt du behöver göra! Pengarna kommer att sättas in på ditt konto mellan 24-72 timmar efter att insättningen gjorts.

Och dessa $50 kan ta dig långt, vilket fransmannen Remy Elkoubi kan bekräfta efter att denna vecka ha vunnit Titan Pokers $100,000 jackpot genom att ha spelat deras $50 Sit'n'Go turneringar.

Allt du behöver göra för att erhålla dessa gratis pengar är att ladda ner Titan Poker öppna ett nytt konto och använda dig av bonus koden SEPNEWS och därefter göra en insättning på minst $25. De gratis $50 kommer sen att betalas in på ditt konto mellan 24-72 timmar. Du behöver alltså inte spela ett visst antal händer eller något liknande för att erhålla dessa pengar!

Samtidigt så får du inte missa dom erbjudanden som finns hos Titan Poker. Du kan bland annat vinna en gratis resa till Australien, in plats i Aussie Millions huvudtävling och 10 nätter på exklusiva Crown Promenad Hotel under januari månad. Vi har även en exklusiv Aussie Million freeroll för enbart PokerNews spelare, så den kan du bara inte missa! Utöver detta så har det en turnering varje månad där det garantera en prispott på totalt $100 000.

Tro nu inte att din chans att göra pengar tar slut där. Spelare som väljer att spela cash spel kan även sikta in sig på en ytterligare bonus, 100 % upp till $500. Bonusen betalas ut med $5 i stöten efter att du uppnått det antal raked händer som krävs. Allt det här tillsammans ger dig som pokerspelare ett riktigt unikt erbjudande som du sällan tidigare skådat och som du därför bara inte kan låta bli att använda dig av! Gör som många andra, registrera dig idag och ta del av vårt enorma erbjudande!

Så, vad väntar ni på, registrera er redan idag och ta del av alla dessa bonusar och freeroll turneringar. Glöm bara inte att använda dig av bonus koden SEPNEWS för att få de gratis $50!

[I]Dagens PokerNews tips:Ett Aussie Million paket eller en $100 000 jackpot skulle väl inte sitta fel? Och ovanpå det få ett flertal bonusar, gör bara som många andra ladda ner Titan Poker och börja din jakt![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories