EPT Scandinavian Open satelliter hos Tony G Poker

EPT Scandinavian Open satelliter hos Tony G Poker 0001

Tony G Poker ger nu stora som små spelare möjligheten att spela sig till Skandinaviens pokerhöjdpunkt, EPT Köpenhamn, också känt som EPT Scandinavian Open för otroligt låg summa pengar. Ett erbjudande du bara inte kan missa!

Vi skandinaver har varit fruktade genom tiderna, från vikingarnas tid tills dags datum, men nu genom vårt fruktade pokerspel – orädda, aggressiva och respektlösa vid pokerbordet, är det som gör oss fruktade idag. Och allt detta har skett under en relativt kort tidsperiod. Pokern har varit stor i USA under en lång tid men det är först på senare åren som det blivit populärt här i Europa och framför allt här i norr. Men trotts detta så tillhör vi idag eliten inom poker, med många och stora framgångar bakom oss, både när det gäller Sverige och våra grannar i öst och väst.

Och nu är det dags för resten av Europa och USA att ge sig an dessa skandinaver på deras egen hemmaplan när EPT turneringen i Köpenhamn spelas, mellan den 17 och 20 januari nästa år. Och med utvecklingen som skett inom EPT det senaste åren så kommer det inte att förvåna någon när vi får ser det allra största namnen inom pokern, sittandes vid borden, sida vid sida mot det fruktade spelarna från norr.

I 3 dagar kommer alla dessa spelare göra upp om det åtråvärda första priset som än så länge är oklart, hur mycket det kommer att hamna på. Men om vi blickar tillbaka på det tidigare EPT tävlingarna i år så ser vi att om man hamnat på första platsen så har man erhållit minst €450 000 och som mest € 690 000. Så vi kan väl tänka oss att det även kommer att bli det samma här i Köpenhamn.

Och nu kan du, tack vare Tony G Poker, vinna dig en plats till skandinaviens största poker turnering, vinna ett paket värt totalt $9000 som inkluderar inköpet i huvudtävlingen på $5000 samt ytterligare $4000 för att täcka resa och boende, allt för så lite som $5.50 i insats!

Tony G Poker anordnar en huvudsatellit till EPT Köpenhamn, där inköpet ligger på $225+$15 den 17 december. För varje 40 spelare som är med i denna satellit så kommer Tony G poker att ge bort ett EPT paket värt $9000. Skulle alltså 80 spelare vara med så står 2 paket på spel, 120 spelare så är det 3 paket och så vidare. Men oroa dig inte, skulle det vara så att det är färre än 40 spelare så garanterar man från Tony G Pokers sida att det kommer att finnas 1 paket som att slåss om.

Själva huvudsatelliten för $225+$15 ger dig ett stort värde som spelare. Du kan alltså få dig en resa till Köpenhamn och inköp i EPT för den låga summan. Men skulle det vara så att även $240 är för häftigt för din plånbok så kan du delta i några av de sub-satelliter som finns tillgängliga, där ni spelar om en plats i huvudsatelliten. Dessa satelliter startar från $5+$0.5 upp till $24+$2 och kommer att hållas flera gånger under de kommande veckorna.

Schemat för dessa sub-satelliter ser ut som följer:

- Söndag 21:30 CET - $24+$2 – freezeout turnering

- Söndag 17:00 CET - $10+$1 – rebuy turnering

- Måndag 21:30 CET - $5+$0,50 – rebuy turnering

- Tisdag 21:30 CET - $10+$1 – rebuy turnering

- Lördag 17:00 CET - $5+$0,50 – rebuy turnering

I alla dessa turneringar så spelar du om en plats i huvudsatelliten.

Och missa nu inte chansen, dessa satelliter startade idag, måndag den 13 november och kommer sen att köras fram tills söndagen den 17 december, när finalen spelas.

[I]Dagens PokernNews tips: Ladda ner Tony G Poker nu och börja jakten på din EPT plats! Allt detta kan bli ditt för låga $5+$0.5, så vad väntar du på ?![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories