Cecilia Nordenstam inleder samarbete med Svenska spel

Cecilia Nordenstam inleder samarbete med Svenska spel 0001

Efter den senaste tidens turbulens med Ken Lennaárd och hans avslutade samarbete med Svenska spel så har man från Svenska spel sökt en ersättare, som skulle överta rollen som deras frontfigur inom poker. Och nu har man inlett ett samarbete med den kända svenska poker profilen Cecilia Nordenstam.

Cecilia ser verkligen fram emot att få arbeta med detta och enligt henne själv ska det bli kul. Hennes uppgifter ska här bli att komma med råd till Svenska spel, råd från en spelares synvinkel, anordna egna turneringar, hålla i en pokerskola samt skriva krönikor. Ira Gladnikoff från Svenska spel var dock noga med att poängtera att Cecilia inte är någon ersättare efter Ken. Han menar på att dom har nu inlett en ny fas gällandes deras poker sektion och hennes uppgift här blir att hjälpa Svenska spel att stärka deras position på marknaden. Kens uppgift var mer att hjälpa till att bygga upp svenska spels pokersektion. Hon ska nu hjälpa till att vårda den befintliga sektionen och i största möjliga mån hjälpa till att förbättra den.

När denna artikel skrev så hade deras samarbete redan inletts och hennes kontrakt med Svenska spel vara 1 år framåt i tiden. Men blir det så lyckat som man hoppas på så tror jag med största sannolikhet att man kommer att förnya detta kontrakt. Cecilia är ju en färgstark och otroligt duktig spelare så här har svenska spel verkligen fått en riktigt god tillgång som de bör ta vara på.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories