Erik Ahlberg nybliven chef för Tribeca Tables Europa

Erik Ahlberg nybliven chef för Tribeca Tables Europa 0001

Som följd av den nyligen genomförda sammanslagningen mellan Tribeca Tables Europe Limited och Tain poker network, i syfte att öka gruppens marknadsandelar i Europa, så har man nu tillsatt Erik Ahlberg som ny chef för verksamheten i Europa.

Tribeca är registrerat på Alderney, Channel Islands och dess mjukvara används idag av pokerrum så som VC Poker, Doyle Poker och Bowman Poker. Tillsammans med Expekt och Parbet, som tillhört Tain så kommer detta nya företag göra allt i sin makt för att öka sina marknadsandelar i Europa, nu efter att den amerikanska kongressen godkänt den nya lagen i USA.

Steve Cook, Tribecas Europa chef sa följande:

"Vi är glada över att få välkomna Erik till Tribeca familjen. Vi är säkra på att företaget kommer dra nytta av hans långa erfarenhet inom poker industrin och vi ser ljust på framtiden med honom bakom rodret, att han kommer att föra Tribeca i rätt riktning."

Erik Ahlberg kom med följande kommentar:

"Tribeca tillhör toppen bland online poker och det ska bli ett stort nöje att få arbeta med företaget. Jag är oerhört hedrad att ha blivit vald av Tribecas styrelsen att leda företaget på den europeiska marknaden. Som läget är idag så är det oerhört jämnt mellan de tre största poker operatörerna i Europa, men vi är de enda som sammanför. Jag planerar att fortsätta använda konsolidering som företagets kärnstrategi och på så sätt stärka var plats på marknaden. Under min tid hos Tain så fokuserade jag mot den europeiska marknaden och jag kommer nu att använda mig av de erfarenheter och kunskaper jag skaffade mig. Jag planerar även att komma med ett flertal kungörelser inom de närmsta veckorna."

Tribeca lanserade nyligen ett sportrelaterat pokerrum tillsammans med Celtics fotbollsklubb. Och detta är bara en början på ett flertal lanseringar av denna typ, tillade Steve Cook.

[I]Dagens PokerNews tips: Du kan njuta av Tribeca Poker genom att ladda ner VC Poker. Passa på att ta del av vår exklusiva insättningsbonus på 100 % upp till $500. [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories