Skandinaviskt tillskott till Cryptologics nätverk

Skandinaviskt tillskott till Cryptologics nätverk 0001

Cryptologic poker nätverk har i dagarna växt ytterligare då ett nytt pokerrum, Betsafe, skrivit på ett långvarigt kontrakt med nätverket.

Betsafe har slutit ett 3-års avtal med Wagerlogic som kommer att förse dom med ett omfattande "poker paket" vid årets slut.

Lewis Rose, CryptoLogics styrelse ordförande och verkställande direktör, sa följande: "När det kommer till poker licenser så har storleken betydelse. Tack vare en stor fokus mot den internationella marknaden så förser Cryptologics mjukvara idag världens största pokernätverk där amerikaner inte är tillåtna. Vår storlek samt våra strikta regler kring standarden av pokern gör att Betsafe kommer att tillhöra en säker plats inom pokerkretsar. Kommer även att ge spelarna en hög standard av spel och gott om trafik alla tider på dygnet. Detta tillsammans med Betsafes strävan om säkert spelande via nätet gör att detta samarbete kommer gynna bägge parterna oerhört mycket."

Andre Lavold, Betsafes verkställande direktör var oerhört glad över denna affär. Han hade följande kommentar kring detta: "När vi beslöt oss för att expandera vårt pokerrum så visste vi att vi behövde en säker mjukvaruleverantör med ett gott ryckte om sig både gällandes likviditet, stabilitet och integritet. Detta ledde oss till Cryptologic och vi är oerhört glada över vårt kommande samarbete. Ett samarbete som kommer att ge våra spelare helt nya erfarenheter."

Cryptologics nätverk verkar vara populärare än någonsin trotts förlusten av en av de större pokerrummen, Betfair Poker, tidigare denna månad. Betsafe kommer att ansluta sig till andra kända pokerrum så som William Hill Poker och Playboy Poker.

[I]Dagens PokerNews tips: Gillar inte vinter och kyla? Ta då chansen att vinna en resa till sol och värme i januari månad, samtidigt som du deltar i Australiens största pokerturnering. Ladda ner Titan Poker och spela i vår Aussie Million freeroll i november månad![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories