PokerNews lanserar Spansk sida

PokerNews lanserar Spansk sida 0001

Tidigare i veckan lanserade PokerNews en ny sida och då var det Estland och den estniska sidan som var på tal. Men vi på PokerNews vilar aldrig och nu är det åter dags för lanseringen av ytterligare ett språk. Denna gång är det vår spanska sida som lanseras, PokerNews Spanien!

Om du idag spelar poker online på någon av de pokerrum som finns online så kommer du inom snar framtid att få möta även de spanska spelarna. Som många av deras vänner och grannar runt om medelhavet så spelar dessa spelare med stor passion, snabbt och hänsynslöst men framför allt med en glädje och vilja att chansa. Vi ser ett gott exempel på det om vi tittar på Juan Carlos Mortensens framgångar i år, med inte mindre än 3 finalbord i årets WSOP!

Detta var därför ett naturligt steg att ta för PokerNews, att lansera vår spanska sida. Att förse de spansktalande pokerspelarna med en egen sida om vad som händer inom pokerkretsar, världen över.

PokerNews verkställande direktör Damon Rasheed hade följande att säga:

"Jag är oerhört glad över att få välkomna den spanska sidan till vårt europeiska nätverk av nyhetssidor för poker. Från tidigare erfarenheter så vet jag att spanjorer älskar att spela poker så det är också troligt att de kommer att uppskatta att ha en sida om poker, nyheter och recensioner i deras eget modersmål. Den spanska PokerNews sidan kommer även att erbjuda möjligheter för de spansktalande spelarna att vinna platser till några av de allra största live turneringarna så som Aussie Millions, genom att delta i våra exklusiva freeroll turneringar."

Spanska PokerNews sida ansluter sig till PokerNews nätverk och därmed finns PokerNews i 19 länder och fler är på gång. Vi lanserar inom snar framtid även PokerNews på ungerska. Arbeten pågår med att få pokernews på ytterligare språk. Idag finns vi bland annat i England, USA, Tyskland, Frankrike, Holland, Sverige, Norge, Danmark, Norge, Finland, för att nämna några.

Du har tillgång till alla dessa språk genom att använda dig av menyn uppe i högra hörnet på vår sida..

[I]Dagens PokerNews tips: Det finns fortfarande platser kvar på spel till Mansion Pokers Poker Dome i Las Vegas där hela $1 miljon står på spel. Ladda ner Mansion Poker för att delta i kvalificerings tävlingarna![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories