PokerNews lanserar finsk sida

PokerNews lanserar finsk sida 0001

Här på PokerNews.com så är vi stola över att ge våra läsare information på en global nivå och på ett flertal olika språk. Och nu var det åter dags för introduceringen av ett nytt språk i familjen, denna gång gäller de våra grannar i öst, Finland och lanseringen av http://fi.pokernews.com

Att pokern har fått ett stort fotfäste i Skandinavien råder det knappast någon tvivel om! Det räcker med att vi blickar tillbaka på årets WSOP så ser vi hur flera Skandinaviska spelare var med och slogs i toppen, eller under de senaste EPT turneringarna där vi har haft Skandinaviska representanter vid alla finalbord under årets säsong.

Så att lägga till Finland till vår redan existerande familj av Danmark, Norge och Sverige var en självklarhet. Ansvarig för den finska sidan är Atte, en riktig poker entusiast som är bosatt i Helsingfors.

Han hade följande att säga:

"Jag är väldigt glad över lanseringen av den finska PokerNews sidan. Pokern här i Finland är oerhört populär just nu och har även så varit under en längre tid, både när de gäller online spel och live. Och nu kommer vi på PokerNews att kunna förse de finskspråkiga läsarna nyheter på deras modersmål. Jag hävdar att de Skandinaviska spelarna och framför allt de finska tillhör de allra bästa i världen"

PokerNews bara växer och växer och med lanseringen av den finska sida så finns PokerNews idag i 16 olika länder och fler är på gång. Dessa är förutom den globala sida i USA även i England, Australien, Tyskland, Frankrike, Italien, Holland, Ryssland, Sverige, Polen, Norge, Danmark, Grekland, Portugal, China och Japan. Snart kommer även lanseringen av sida på spanska.

För att finna en sida på de språk du föredrar, välj då i vår lista uppe i högra hörnet. Där finner du alla tillgängliga språk.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories