PartyPoker ansluter sig till "Mac" brigaden

PartyPoker ansluter sig till "Mac" brigaden 0001

De flesta tror (eller Bil Gates vill att alla tror) att datorvärlden kretsar kring Windows operativ system. Inom poker online så verkar så vara fallet då väldigt få pokeroperatörer inte erbjuder till exempel Mac användare möjligheten att spela hos dem, inte erbjuder folk som inte vill ladda ner deras mjukvara för att spela (webbaserad plattform) eller för de personer som använder sig av ett operativsystem från Linux. Men nu har man från PartyPokers sida lyssnat på de användare som brukar någon av dessa alternativa system istället för Windows.

PartyPoker har nyligen annonserat att de nu erbjuder en Mac kompatibel mjukvara som finns tillgänglig för nerladdning från deras hemsida samt att de nu även erbjuder en webbaserad version.

För närvarande så pågår även fortsatta tester och utveckling för att tillåta fler spelare ta del av de PartyPoker har att erbjuda inom online poker. Men det finns nackdelar med dessa nya system, som man ej lyckats lösa. För närvarande kan man bland annat inte spela turneringar och sit and gos med denna nya mjukvara. Men en lösning väntas komma inom snar framtid. De flesta andra funktioner som redan finns för Windows användare, så som spelar anteckningar, hand historik och andra användbara funktioner finns dock tillgängliga.

Det enda du behöver göra för att använda dig av denna multi-funktionella är att ladda ner den från Party Poker. Mjukvaran fungerar med Windows, Mac och Linux. Men vill du använda dig av den webbaserade plattformen så behöver du Windows IE 5 eller bättre, Mozilla Firefox 1.0 eller bättre, Safari 1.3 eller bättre. Java versioner som stöds är Microsoft JVM, Sun JDK 1.4 eller 1.5, IMB JDK eller MRJ 2.2.5 för Mac användare. Ha dock i åtanke att det fortfarande kan finnas buggar i programmen då det är i "beta" stadiet i sin utveckling. PartyPoker välkomnar användarna av denna mjukvara att komma med kommentarer om dess prestanda, buggar eller annat som kan förbättras samtidigt som dessa tester pågår.

Med detta nya erbjudande så försöker man från Party Pokers sida locka till sig ytterligare spelare till sig och förbättra sin starka position inom pokerindustrin online. Så är du en Mac eller Linux användare och har tidigare känt dig ignorerad av poker världen, bege dig då till Party Poker och se va de har att erbjuda!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories