Ny lag slår hårt mot Mac användare

Ny lag slår hårt mot Mac användare 0001

När online poker verkligen började växa ordentligt för två eller tre år sedan, så var nästan varje mjukvaruplattform som fanns, fokuserad mot PC (Windows) baserade datorer. För ungefär ett år sen, om du var en Appel Macintosh användare, så hade du ett val – PokerRoom.com eller ett av dess dotterbolag.

Hur som helst, strömmen hade vänt sent för Mac användare. För ungefär 10 månader sen så tillkänna gav Full Tilt att de lanserade deras Macintosh plattform. Bara några dagar före passagen av Unlawful Internet Gambling Act så lanserade Party Poker en beta versionen av deras nya Mac vänliga plattform. Det såg ljust ut för poker spelare som råkade använda Macintosh datorer, och det verkade som om deras val av rum att spela i skulle fortsätta växa.

Med det nyliga uttalandet av föräldraföretaget Bwin att dess online rum PokerRoom.com inte längre skulle acceptera amerikanska spelare så har nu Mac spelare fått ett mindre rum att spela hos. Idag så har vi 6 operatörer som erbjuder Mac spelare möjligheten att spela hos dem. Dessa är Full Tilt Poker, Hollywood poker, Pacific Poker, UltimateBet, Eurobet och 24H poker.

Full Tilt har lanserat ett flertal olika bonusar för att försöka locka till sig Mac spelare som letar efter ett nytt ställe att spela på. I och med att detta så ser mer och mer ut som att Mac spelare får allt mindre ställen att spela på i framtiden. Många spelare verkar dock utnyttja dessa erbjudanden och bege sig över till "proffsens hem".

I nästan tio års tid var PokerRoom den enda tillflyktsorten för Mac ägare som ville spela poker. Det såg ljusare ut för Apple användare

i några månader, men åtminstone för tillfället, så verkar det som om Mac ägares valmöjligheter åter igen har begränsats en aning.

[I]Dagens PokerNews tips: Äger du en Mac? Då finns det fortfarande möjlighet för dig att spela poker online, hos FullTilt Poker[/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories