Gus Hansen beger sig till BAPT

Gus Hansen beger sig till BAPT 0001

I ett överrasknings tillägg till Betfair Asian Poker Tours startfält meddelade Betfair Poker att Gus Hansen skulle delta i Singapore turneringen nästa månad.

Hansen, som har setts på ett antal Europeiska event nyligen, ger sig iväg till Asien för att ta sig an de bästa från öst tillsammans med några vanliga Betfair Poker proffs, Ben 'Milkybarkid' Grundy, Thomas 'buzzer' Bhil och den svenska sensationen Bengt Sonnert.

Hansen sa, "Jag ser fram emot att ta mig an några av Asiens bästa spelare, som jag vet är utmanande motståndare eftersom att de är så aggressiva, ungefär som mig. Betfair Asian Poker Tour är Asiens första stora poker turnering så jag är väldigt exalterad över att åka dit."

En mängd av topp spelare beger sig till Asien i november, bland dessa inkluderas Willie Tann. Tann, som är en favorit bland UK spelare, är förr i Singapore och kommer att göra ett stort intryck när han återvänder hem.

Efter de senaste oroligheterna från den amerikanska poker industrin, la Hansen till, "Detta event har bevisat att poker är på väg att bli internationellt och är här för att stanna."

Betfair´s VD för poker Ben Fried säger, "Detta projekt lägger en ny grund. Det är något vi strävar att göra över Betfair´s hela varumärke."

Betfair Asian Poker Tour tar plats i Mandarin Ballroom på Meritus Mandarin Hotel på Orchard gatan i Singapore den 12:e-17:e november. Huvudtävlingen med inköp på $5000 sker 15:e-17:e november. Sidoevent och satelliter till det stora eventet sker från och med den 12:e november. Huvudtävlingen kommer att sändas till en internationell publik via tv och är öppet för alla spelare som är fyllda 21 och uppåt.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories