Exklusiv Aussie Million freeroll via Poker.com

Exklusiv Aussie Million freeroll via Poker.com 0001

För att fira vår recension av Poker.com så har vi lyckats förhandla fram en helt enastående freeroll turnering för våra läsare. Anslut dig till Team PokerNews och vinn en gratis resa till Australien och spela i Aussie Millions.

Oavsett om du befinner dig hemma eller om du är bortrest så kommer du garanterat att ha en enastående tid som medlem av Team PokerNews. Denna vinter så beger vi oss till Australien och vi erbjuder nu dig som läsare ytterligare en exklusiv freeroll med plats i Aussie Millions som vinst. Allt detta tack vare våra vänner på Poker.com. Vi erbjuder nu dig en plats i den största turneringen som spelas söder om ekvatorn.

Våra Aussie Millions paket är värda $12 000 så luta dig tillbaka och ta en titt på hur du går till väga för att få delta i denna exklusiva Poker.com freeroll.

Poker.com Aussie Millions Freeroll den 3 december 2006

Ladda ner programvaran via en av våra speciella länkar, skapa sedan ett konto och gör en insättning. Under de 60 dagarna innan turneringen spelas så måste du spela ihop 2000 poäng. Detta behövs för att du ska vara kvalificerad för att delta i denna exklusiva freeroll.

Steven van Zadelhoff som kommer från Holland, är en av de spelare som redan lyckats vinna en plats vid 2007 års Aussie Millions och i Team PokerNews. Den 27-åring ansluter sig till ett dussin andra spelare i Melbourne i januari nästa år för att delta i Aussie Millions. Andra kända ansikten som du kommer få se i Team PokerNews är bland annat Tony G och Noah Boeken, bägge agerar som lagkaptener i laget.

Huvudtävlingen i Aussie Millions kommer att spelas in av Fox Sports Net och kommer sedan att sändas på TV. Denna 6 dagar långa turnering startar den 14 januari och kommer ha en uppskattad prispott på $5 miljoner australiensiska dollar.

[I]Dagens PokerNews tips[/b: Kom ihåg att ladda ner [B][URL="/ext/51"]Poker.com[/URL] via vår länk. Sen är du på god väg att vinna dig en resa till sol och värme, när det är som kallast i Sverige. En resa du sent kommer att glömma!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories