Doyle's Room erbjuder VIP status åt övergivna amerikanska spelare

Doyle's Room erbjuder VIP status åt övergivna amerikanska spelare 0001

Som väntat så har de senaste händelserna kring USA och dess spelare lämnat dörrarna öppna åt de aktörer som valt att stanna med sin verksamhet i USA. Många av de stora operatörerna har valt att lämna den amerikanska marknaden samtidigt som andra stannar kvar.

Doyle Poker som är flaggskeppet inom Doyle Brunson Poker Network är en av ett flertal pokerrum som valt att stanna kvar på den amerikanska marknaden. Men inte nog med det, de har även lanserat helt nya erbjudanden för att locka till sig nya spelare runt om i USA. I onsdags förra veckan så meddelande man från Doyle Rooms sida att man kommer att tilldela "VIP status" till de amerikanska spelare som hade tjänat till sig den statusen hos något av de pokerrum som numera inte agerar på den amerikanska marknaden, rum som Party Poker, Paradise, Pacific eller något av de andra större pokerrummen.

Hos Doyle Room så betonar man vikten gentemot spelarlojalitet och detta är nått som märks i deras marknadsföring. Man har nyligen även publicerat ett personligt uttalande från självaste Doyle Brunson där han garanterar insättarnas pengar. Detta gäller som sagt de amerikanska spelarna, som är oroliga över sin framtid och om deras transaktioner till och från pokerrummet. Utöver detta så erbjuder pokerrummet unika "bounty" turneringar, freeroll turneringar och ett belöningsprogram för spelare där bland annat priser till tv-sända turneringar står på spel.

Spelare som vill ta del av detta erbjudande om VIP status måste skicka ett e-mail till deras support avdelning.

Doyle Room tillhör en av de större aktörerna hos Tribeca Poker Network, ett nätverk som tillhört topp 10 bland alla tillgängliga nätverk när de gäller spelarvolymer. Detta kommer snart att ändras med sammanslagningen av Tribeca och Tain, där några av de stora svenska aktörerna Expekt och Parbet tillhör. Denna sammanslagning kommer deffinitivt att leda till ytterligare ökning i spelarvolymer och det nya nätverket kommer garanterat att slå sig in bland de fem största.

[I]Dagens PokerNews tips: Vill du spela mot självaste Doyle Brunson? Ladda då ner Doyle Room och ta chansen redan idag! [/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories