Bli en VIP spelare vid 2007 års Aussie Millions

Bli en VIP spelare vid 2007 års Aussie Millions 0001

Någon gång i livet så har vi väl alla drömt om att få uppleva VIP behandling, på ett eller annat sätt. Kanske de gäller under en flygresa, på ett hotell, restaurang eller nattklubb. Det är dock inte ofta vi hör talas om VIP behandling inom poker kretsar. Detta kommer dock att ändras då vi under november månad erbjuder våra spelare att delta i VIP Pokers freeroll, med en plats i Team PokerNews och Aussie Millions på spel, helt gratis!

Vi välkomnar VIP Poker till vår omfattade lista över poker operatörer och ger er läsare en omfattande recension om dom. Efter hårt arbete och förhandlingar så kan vi nu erbjuda er ytterligare ett enormt erbjudande. Team PokerNews har tillsammans med VIP Poker lanserat ytterligare en Aussie Million super satellit som kommer att spelas den 24 november.

Regelbundna läsare här på PokerNews vet att när vi pratar om en super satellit så menar vi egentligen en freeroll och så är även fallet här! En lycklig vinnare kommer att få resa till Australien och där gå upp emot de allra bästa inom poker.

Så här gör du:

- Spelare måste ladda ner VIP Poker via en av våra speciella länkar.

– Spelare måste skapa ett nytt konto och göra en insättning på minst $20.

- För att få delta i denna freeroll så måste du som spelare spela minst 500 raked händer. Mjukvaran hos VIP Poker visar dig hur många raked händer du har spelat, vilket gör det enklare för dig att hålla koll på hur många du har spelat och så att du kommer upp i de antalet händer du måste ha spelat.

Vinnaren av denna freeroll erhåller ett Aussie Million paket som inkluderar en plats i huvudtävlingen i Aussie Millions, 10 nätter på Crown Promenade Hotell samt ytterligare omkring $2 800 för att täcka resekostnader och fickpengar. Det totala värdet för detta paket är $12 000.

Vart annars kan du kvalificera dig till en sådan stor landbaserad turnering som Aussie Millions om inte hos PokerNews. Vi ger alla våra läsare en VIP behandling!

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner VIP Poker och kvalificera dig till denna freeroll.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories