Tony G lanserar poker rum online

Tony G lanserar poker rum online 0001

Pokerns "bad boy" Tony G har slagit sig in i den allt mer växande pokermarknaden online, med att lansera ett eget poker rum. Det som gör Tony G´s pokerrum unikt från många andra operatörers är att här erbjuder man ett stort utbud av spel varav många av dessa speltyper inte finns hos så många ännu.

Många spelare önskar att de kunde få gå upp emot Tony G och ännu mer lyckas besegra honom och jag själv är en av dem men som många andra i min situation så tillåter inte min plånbok detta då han spelar på en på tok för hög nivå jämfört med vad jag själv spelar. Så det som återstår är då för mig att sitta vid sidan av och titta på när han spelar, när den spelaren som alla älskar att hata gång på gång spelar om potter som en annan bara kan drömma om. Men drömmen kvarstår att en dag få gå upp emot honom, även om det inte ser ut att ske i snar framtid.

Men med lanseringen av Tony G Poker så kan kanske detta bli möjligt trotts allt, då dom hos Tony G Poker erbjuder ofta förekommande turneringar med garanterad prispott och turneringar där Tony G deltar i. Och den spelare som lyckas med bedriften att slå ut honom tilldelas "skottpengar" i form av $100. Kan de bli bättre? Du lyckas slå ut den spelare du siktat in dig på och dessutom få betalt för det!

Tony G Poker har nyligen fått en recension skriven på Se Pokernews sida så gå in och ta del av all tänkbar information du kan önska dig. Allt du behöver veta innan du börjar spela hos dom.

En aspekt hos detta pokerrum, som många förmodligen kommer att uppskatta, är den stora variationen av speltyper. Du finner som vanligt Hold'em, Omaha och stöt poker, men utöver detta så finner du även Razz, 2-7 tripple dra, Lowball och sist, men inte minst, Dealers Choice.

Tony G. Poker tillhör nätverket Games Grid.

[I]Dagens PokerNews tips: Ladda ner Tony G Poker och spela mot självaste Tony G. Vi slänger även in en bonus på $600. En chans du bara inte kan missa!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories