LEOCOP, årets pokerfestival hos Ladbrokes kommer allt närmare

LEOCOP, årets pokerfestival hos Ladbrokes kommer allt närmare 0001

Ladbrokes Poker ska denna månad hålla i deras årliga poker festival, något som även anses vara deras flaggskepp inom poker. Denna festival kommer att spelas från måndagen den 25 september till söndagen den 1 oktober och går under namnet Ladbrokes European Online Championship of Poker (LEOCOP). Totalt så kommer de att hållas 7 olika turneringar samt en extra freeroll turnering för de spelare som deltog i årets huvudtävling i LEOCOP, samt i ytterligare 3 andra evenemang. Freerollen kommer att spelas den 15 oktober och spelarna i denna freeroll kommer att slåss om totalt $52 500 i prispengar, fördelat på följande sätt:

1st Plats - $30k Team Ladbrokes EPT packet som inkluderar inköp i EPT evenemangen i Köpenhamn, Deauville och finalen i Monte Carlo

2a Plats - $15k Team Ladbrokes EPT packet som inkluderar inköp i antingen Köpenhamn och Deauville tävlingarna eller inköp i finalen i Monte Carlo.

3e Plats - $7.5k Team Ladbrokes EPT packet till antingen Köpenhamn eller Deauville turneringarna.

Ladbrokes garanterar en total prispott på $1,160,000 i denna poker festival och utöver detta så utlovar man guldarmband till vinnarna av varje LEOCOP turnering. Man hoppas att kunna fortsätta att bygga på framgångarna man hade får förra årets festival då över 2000 spelare deltog i de 7 turneringarna och som genererade totalt £2 000 000 i prispengar.

Förra årets huvudtävling vanns av "ALI666" som kommer från Durham, England. Hans förstapris gav honom $266 250 av den totala prispotten som då var på $1 065 000, vilket motsvarade den största turneringen som någonsin hållits av Ladbrokes. Men i år så ser de ut som att deltagarantalet kommer att bli ännu större och lika så prispengarna. Här nedan ser ni det kompletta schemat för 2006 års LEOCOP:

Måndag den 25 September

Prispott: $100 000 GARANTERAT

Inköp: $150+$15

Speltyp: No Limit Texas Hold'em (Rebuy möjligt efter första timmen för $75)

Tisdag den 26 September

Prispott: $20,000 GARANTERAT

Inköp: $200 + $20

Speltyp: Pot Limit Hi Lo Omaha (Inga rebuys tillåtna)

Onsdag den 27 September

Prispott: $50,000 GARANTERAT

Inköp: $200 + $20

Speltyp: Pot Limit Omaha (Inga rebuys tillåtna)

Torsdag den 28 September

Prispott: $60,000 GARANTERAT

Inköpt: $300 + $30

Speltyp: Fixed Limit Texas Holdem (Inga rebuys tillåtna)

Fredag den 29 September

Prispott: $80,000 GARANTERAT

Inköpt: $200 + $20

Speltyp: Pot Limit Texas Hold'em (Inga rebuys tillåtna)

Lördag den 30 September

Prispott: $100,000 GARANTERAT

Inköpt: $500 + $50

Speltyp: Short Handed (6 platser) Texas Holdem (Inga rebuys tillåtna)

Söndag den 1 Oktober

Prispott: $750,000 GARANTERAT

Inköpt:$ 2 500 + $150

Speltyp: Huvudtävling No Limit Texas Holdem (Inga rebuys tillåtna)

Söndag den 15 Oktober

LEOCOP Freeroll

Denna turnering kommer att vara öppen för de spelare som spelat i årets huvudtävling i LEOCOP samt ytterligare 3 av de 6 andra turneringarna. Dagliga satelliter finns tillgängliga till alla dessa turneringar och de startar från låga $3 och uppåt. Så varför inte prova lyckan och bli en av vinnarna i årets LEOCOP, vinnare av ett armband och en gigantisk summa pengar.

Dagens PokerNews tips: Ladda ner Ladbrokes Poker och spela till dig en plats i årets poker festival, LEOCOP.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories