All In Poker tvingas kasta in handduken

All In Poker tvingas kasta in handduken 0001

All In™ Poker, en i mängden av de poker operatörer som finns online, med flera hundra spelare hos sig tack vare ett multi-nivå markandsföringsprogram har nyligen rapporterat att de är tvungna att stänga ner sin poker klient. Medlemmarna meddelades via ett utskick till deras email, där de uppmanas att ta ut eventuella innestående pengar innan de stänger ner programvaran.

All In™ Poker tillät sina medlemmar att hänvisa andra spelare till deras operatör, i löfte om en avsevärd "tillströmning av pengar varje månad". Spelarna kunde "förvänta" sig 51 % av netto vinsten som poker operatören genererade. Affiliates i sin tur kunde räkna med att generera inkomster från upp till sju underliggande nivåer.

Men tyvärr, för både spelare och affiliates, så meddelade företaget att de upphör sin verksamhet på fredagen den 22 september.

I ett uttalande som företaget publicerade på sin hemsida så kunde man läsa följande: "Vi på All In™ Poker är ledsna över att behöva meddela er att företaget kommer att upphöra med sin verksamhet, med omedelbar verkar. Tyvärr så fungerade inte vår mulit-nivå markandsmodell så bra som vi hade hoppas. Den genererade inte tillräckligt med medlemmar för att hålla företaget flytande. Men vi tackar alla medlemmar för att de valde oss."

"Webbsidan och poker klienten kommer att finnas kvar fram till fredagen den 22 september, detta för att säkerställa att du som medlem hinner plocka ut eventuella innestående medel som ni har hos oss. Ha i åtanke att alla medel som finns kvar på kontot efter detta datum, kommer inte längre att vara tillgängliga och du har då ingen möjlighet att få ut dom. Om du önskar göra ett uttag så ber vi er att gå till banksidan i din poker klient för att genomföra uttaget. All insättning och allt spel har frysts med omedelbar verkar."

Efter denna nyhet så kan man läsa om vilka förändringar man kan vänta sig hos Prima poker, de nätverk som All In™ Poker var anslutet till. Att bland annat Prima Poker inom snar framtid kommer att ändra sitt namn till Microgaming Poker Network och samtidigt som namnbytet så kommer de att lansera en helt ny mjukvara till alla Prima Poker spelare. Denna mjukvara kommer att finnas tillgängligt via deras hemsida.

Prima Poker, före detta sponsor till The Hendon Mob, är kända för att erbjuda sina spelare diverse olika rake back avtal via de anslutna operatörerna. Många spelare undrar nu huruvida dessa avtal kommer att upphöra.

Detta är verkligen en turbulent vecka inom pokerkretsar. Först Dave Colclough som lämnade Blond Poker och nu detta med All In poker. Vad mer kan vi vänta oss?

Dagens PokerNews tips: Mansion Poker finns fortfarande kvar. Missa inte deras massiva insättningsbonus på $1000. Ladda ner Mansion Poker redan idag och ta del av detta gigantiska erbjudande

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories