888.com Poker redo att sparka igång UK Poker Open

888.com Poker redo att sparka igång UK Poker Open 0001

Med $540,000 på spel hos 888.com i deras UK Poker Open, så är de inte så förvånansvärt att alla poker fantaster vill få sin del av kakan. Bland dessa spelare så kommer vi bland annat att få se spelare som Matt Dawson, Teddy Sheringham och Danny Dyer.

888.com UK Poker Open ska precis börja för tredje året i rad. Med ett startfält på 108 deltagare så ser årets evenemang ut att bli lika populärt som de två tidigare åren.

Fältet består av en blandning av professionella spelarna samt spelare som kvalificerat sig via online satelliter. Utöver dessa spelare så kommer vi även att få se en del kända ansikten delta i turneringen som bland annat Matt Dawson, Teddy Sheringham och Danny Dyer. Dessutom så kommer vi att få se tv legenden Mike Reid delta i turneringen.

Turneringen kommer även att filmas av Challenge TV, som kommer att ha kameror utplacerade runt om i turneringslokalen. Sändningar från denna turnering kommer att visas på Challenge varje kväll från mitten av oktober till mitten av november.

Matt Robinson, 888.coms Marknadschef för England hade följande att säga om turneringen.

- 888.com UK Poker Open har aldrig tidigare misslyckats med att leverera spänning, överraskningar och den allra bästa tänkbara poker som spelarna kan hoppas på. Om vi blickar tillbaka på förra årets turnering så var den en oerhört stor succé och med årets startfält, professionella sida vid sida med våra kändisar, så kommer den tredje upplagan av UK Poker Open att bli bättre än förra året.

Turneringen startar den 25 september vid Maidstone Television Studios i Maidstone, London. Här kommer vi att se 65 professionella pokerspelare, 35 spelare som kvalificerat sig via online satelliter och 8 kändisar. Alla dessa spelare kommer att slåss om den enorma prispotten på över en halv miljon dollar.

[I]Dagens PokerNews tips: Du som pokernews läsare kan spela till dig en plats i Team PokerNews och därmed vinna en resa till Australien och en plats i Aussie Millions, helt gratis. Ladda ner 888.com Poker och spela till dig en plats redan idag.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories