Världens första världsmästare i klädpoker korad

Världens första världsmästare i klädpoker korad 0001

Världens första världsmästerskap i strip poker har precis avslutats i London. Denna turnering, som till en början var menat som ett april skämt, har nu spelats och John Young, blev den man som vann tävlingen.

John som kommer från Slough i England, lyckades stå emot 194 andra nakna spelare, i vad som anses vara den största, officiella strip poker turneringen i världen.

Paddy Power Poker World Strip Poker Championships, som hölls på Londons Café Royal, hade ett garanterat första pris på £10 000, en special designad trofé i form av att gyllene fikon löv samt betalat inträdde i Paddy Power Irish Open. Utöver detta så hade arrangörerna på Paddy utlovat att donera £10 000 till ett välgörande ändamål som skulle bestämmas av vinnaren och i det här fallet blev det till cancer forskning.

Startfältet bestod av 195 spelare, från 12 olika länder, som alla hade begett sig till London för att ta del av ett försök att bli den största strip poker turneringen någonsin och därmed hamna i "Guinness Book of Records". Efter 8 timmar av tufft spel kunde man äntligen kora John Young som vinnare i detta historiska evenemang.

"Det var ganska svårt att bluffa utan kläder men jag lyckades mot alla odds att gömma undan mina pocket ess när jag väl fick dom! Men det var helt klart den roligaste stunden jag någonsin haft vid ett pokerbord," sa Young.

Detta evenemang välkomnade även kvinnor att delta och när den sista kvarvarande kvinnan, Laura Barnett från Stirling i Scotland, slogs ut fick hon stående ovationer.

Spelarna fick lösa in fem klädesplagg som dom använde att köpa marker för. När dom väl hade förlorat sina marker så fick dom ta av sig ytterligare klädesplagg och köpa nya marker. Många spelare valde att spela tills de var så gott som nakna, förutom en keps som de bar på huvudet!

Hos Paddy Power sa man följande, "Ibland är det en ren fröjd att gå till jobbet! Detta evenemang var en enastående succé med tanke på att det från början var menat som ett april skämt. Jag har aldrig sett spelare vara så angelägna att förlora allt inpå bara kroppen tidigare. Vi hoppas att kunna slå vårt eget rekord nästa år."

[I]Dagens PokerNews tips: Missa inte chansen att ta del av [URL="/ext/59"] Mansion Poker[/URL] massiva insättningsbonus på 100 % upp till max $1000. Registrera dig och spela till dig bonusen!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories