Team PokerNews –Drömmen är över

Team PokerNews –Drömmen är över 0001

I och med att Per Erik Loeff blivit utslagen på 118:e plats så har vår sista medlem i Team PokerNews lämnat huvudtävlingen i WSOP.

Per lyckades stå emot 98.5% av det ursprungliga startfältet och hans 118 plats gav honom hela $51, 129 som han tar med sig hem till Norge. Hans totala kostnad för denna otroliga upplevelse - $0. Per vann en freeroll turnering hos Titan Poker och fick därmed hela sin WSOP upplevelse betald, inklusive boende och resa tur och retur.

Vi här på PokerNews vill passa på att tacka Per och alla de andra spelarna som lyckades kvalificera sig till Team PokerNews. Vi anser att vi verkligen ger er läsare de absolut bästa erbjudanden man kan tänka sig. Vi ligger idag i startgroparna för att lansera vårt nästa program, denna gång är det Aussie Millions som gäller. Så gör er beredda på att delta i kommande freeroll turneringar där resa och boende i Australien står på spel, samt inköp i huvudtävlingen.

Aussie Millions är ett enastående evenemang som spelas i januari varje år i Melbourne, Australien. 2007 års evenemang utlovas att vara större än någonsin i turneringens historia.

Till årets WSOP så skickade vi hela 31 spelare och vi fortsätter att växa och i och med det så kommer vi att ge, er läsare, ännu fler erbjudanden framöver. Vi vill även passa på att tacka alla vinnare och medlemmar i Team PokerNews för denna gång. Vi ses igen nästa år.

Team PokerNews 2006

*Spelare med fet stil var dom som lyckades spela till sig prispengar

Tony G. (Lag kapten)

Noah Boeken

Patrik Antonius

Dennis Waterman

Paul Sandells

John Caldwell

Damon Rasheed

Gareth Edwards 746 plats - $16,493

Tony Bromham

Duc Quy Nguyen

Branco Dekkers

Vincenzo Moro

Jonny Vincent

Kort Woeller

Per Erik Loeff – 118 plats - $51,129

Damien Carroll

Scott Beauregard

Bart Wetsteijn

Donald Jennings

Joey Chang

Nathan Johnstone

Kazutomo Takamura

Robert Snow

Yun-Hsiang Fan 782 plats - $ 15,504

Marc Weinberg

Olivier Sweijs

Nicola Rinaldi

Karen Trommels

Andrew Lindsay

Kristin Lewis

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories