PokerNews lanserar sida på danska

PokerNews lanserar sida på danska 0001

PokerNews, den oberoende auktoriteten inom nätpoker, har nu utökat sitt nätverk med den nyöppnade danska sida. Den danska sidan är den 3 skandinaviska sidan att öppnas i år.

Den danska sidan dk.pokernews.com kommer att förse läsarna i danmark med de senaste nyheterna inom pokervärlden, precis som vi här på se.pokernews.com gör för våra svenska läsare

Per Jacobsen, som är ansvarig för den danska sidan ser stor potential med den nya sidan.

"Att lansera den danska sidan av pokernews.com kunde inte ha kommit vid ett bättre tillfälle, då pokern har oerhört stort intresse i Danmark just nu. På dansk tv kan man flera dagar i veckan se tv-sändningar från olika poker evenemang från Skandinavien och resten av världen. Även dagstidningar och online portaler har daliga nyheter om allt som händer inom poker," sa en väldigt exhalterad Per.

Jacobsen kommer att erbjuda de danska läsarna material av hög kvalité och på så sätt göra den danska pokernews till den ledande poker resursen i Danmark inom det kommande året. Genom att locka till sig aktiva spelare, ha ett aktivt forum och bra samarbetspartners så tror Per att han kommer att lyckas. "Vi är väldigt optimistiska gällandes potentialen av den danska sidan och ser fram emot att ge de danska läsarna vad de önskar," avslutade Per.

Besök dk.pokernews.com

Öppnandet av den danska pokernews är ytterligare i steg från pokernews sida, att stärka platsen som världsledande auktoritet inom online poker. Tillsammans med den danska sida så finns nu PokerNews på 14 olika språk och fler är att vänta. Inom kort kommer vi även att se lanseringen av den finska pokernews.

[I]Dagens PokerNews tisp: Du som läsare kan ta del av se.pokernews.com massiva insättningsbonus via [URL="/ext/59"] Mansion Poker [/URL]. Ladda ner och ta del av insättningsbonusen på hela $1000

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories