888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Team PokerNews Per Erik Loeff slår ut Scotty Nguyen och vidare till dag tre

Team PokerNews Per Erik Loeff slår ut Scotty Nguyen och vidare till dag tre 0001

När den första av två "dag två" dagar i huvudtävlingen har spelats så är en av Team PokerNews spelare riktigt på gång. Per Erik Loeff har hoppat upp en bra bit nuvarande ställning efter att ha slagit ut proffset Scotty Nguyen. Hans nuvarande markerskörd är omkring 170,000 som är långt över medel. Och detta var med ca 20 minuter kvar av denna session.

I denna avgörande hand så höjde Loeff pre-flopp med 4,500. På handen hade han A-K. Nguyen i sin tur höjde Loefs höjning med ytterligare 10 000, med sin A-J hand. Loeff synade Nguyens höjning. Floppen visar ett A och två låga kort. Loeff började med att åter igen satsa bara för att bli höjd av Nguyen som gick all-in. Loeff i sin tur synade. Turn kortet visade ytterligare ett A och Nguyen behövde nu en J på river för att rädda honom, men detta kort kom aldrig och där med var det färdigspelat i huvudtävlingen för Nguyens del.

I och med denna pott så sitter nu Loeff i en bra position för att slå sig in bland prispengarna under dag tre.

Vi på PokerNews Sverige önskar vår granne i väst lycka till. Vi kommer att rapportera löpande över Loeffs framgångar under dag tre.

Relaterade spelare

Vad tycker du?