GSN förnyar "High Stakes Poker" för en tredje säsong samt bjuder in världsmästaren

GSN förnyar "High Stakes Poker" för en tredje säsong samt bjuder in världsmästaren 0001

Efter framgångarna med första säsongen av denna serie och med det ständigt ökande tittarantalet under säsong två, så har man på GSN, tidigare känt som Game Show Network, beslutat sig för att köra en tredje säsong. Samtidigt som man annonserade detta så skickade man även ut en inbjudan till årets vinnare av WSOP, Jamie Gold.

GSN har som sagt bjudit in den regerande världsmästaren Jamie Gold, som precis vunnit 12 miljoner dollar för sin första plats i WSOP, till att spela med ett dussin andra professionella spelare i "High stakes Poker" som man planerar att spelas in i början av oktober. Än så länge så har vi inte hört något från Jamie huruvida han kommer att delta eller inte, men om han gör det så kommer det definitivt att ge denna serie en ytterligare boost, en serie där man visar poker i sin renaste form.

"Vi satsade på att "High Stakes Poker" skulle bli en succé och vår satsning gick hem, med råge," sa Rich Cronin, President och CEO hos GSN. "Denna show har visat sig vara precis det som tittarna och kritikerna ville ha och de har kallat denna serie för "en måste serie att titta på" och "den bästa poker show" som sänts på tv."

Under de gånga två säsongerna så har vi kunnat se några av de mest kända namnen inom poker spela på "High Stakes Poker". Spela som bland annat Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Barry Greenstein, Sam Farha och många andra. Dessa spelare har demonstrerat sin skicklighet i detta otroliga spel och speciellt här, där man måste köpa in sig för minst $100 000 för att ens få sitta vid bordet.

Även om det inte har bestämts en plats ännu, där säsong tre kommer att spelas in, eller huruvida nya spelare skall tas in, så har man bestämt sig hos GSN att börja spela in den tredje säsongen redan i början av oktober månad. Man har även meddelat att man kommer, vid avslutningen av säsong två, att sända säsong ett igen med start den 18 september. Detta kommer att ge en fin start inför säsong tre och vi hoppas att årets världsmästare då kommer att vara med. Detta kommer att vara en av de tv-program som du måste skriva upp i din kalender eller programmera in i din TiVo.

Dagens PokerNews tips: Vem behöver TIVO när du kan spela poker dygnet runt hos Pacific Poker

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories