Exklusiva PokerNews freerolls med totalt 12 platser till Aussie Millions

Exklusiva PokerNews freerolls med totalt 12 platser till Aussie Millions 0001

PokerNews och PokerNetwork har gått samman och organiserat en rad exklusiva freerollturneringar som kan ge dig en plats i Team PokerNews och därmed få spela i Aussie Millions med chans att vinna miljoner. Turneringen i Australien kommer att sändas på tv världen över så här har du chansen att skapa dig ett namn inom poker kretsar.

Skulle du ha vad som krävs för att vinna en av dessa freerolls så vinner du ett paket värt $12000 som inkluderar 10 nätter på Promenade, inköp i huvudtävlingen samt $2.500 för att täcka resekostnader samt fickpengar.

För att delta i någon av dessa freerollturneringar så måste du ladda ner respektive mjukvara från någon av de länkar vi tillhandahåller på sidan och uppfylla dom krav som ställs av pokeroperatören. Kraven är olika från operatör till operatör. Men över lag så krävs det att du gör en liten insättning samt spelar ihop ett visst antal poäng ett par dagar innan turneringen startar.

Här nedan kan du läsa när respektive operatör har sina freeroll turneringar. Alla tider är CET, svensk tid:

Pacific Poker:

27. Aug. 2006, 02:00

21. Okt. 2006, 21:00

18. Nov. 2006, 21:00

16. Des. 2006, 21:00

Poker Stars:

9. Sept. 2006, 21:00

Poker Ocean:

16. Sept. 2006, 02:00

9. Des. 2006, 21:00

Hollywood Poker:

23. Sept 2006, 21:00

Titan Poker:

2. Sept. 2006, 21:00

7. Okt. 2006, 21:00

11. Nov. 2006, 21:00

30. Des. 2006, 21:00

Här är kraven som respektive operatör kräver att du som spelare uppfyller för att få vara med i deras freeroll:

Pacific Poker:

För att kvalificera sig till Pacific pokers exklusiva Team PokerNews freerolls så måste du ladda ner deras mjukvara genom att klicka på länken här ovan. Därefter göra en insättning och spela ihop 250 poäng till respektive freeroll. En inbjudan skickas ut till alla spelare som lyckas uppfylla dessa krav inom utsatt tid. För att delta i den första freerollen så måste du spela ihop dessa poäng senast den 22 augusti. För den andra så har du mellan den 22 aug till den 17 okt, den tredje mellan den 17 okt och 14 nov. För att spela i den sista så måste du samla ihop poängen mellan den 14 nov och den 12 dec.

Poker Stars:

För att kvalificera sig till Poker Stars exklusiva Team PokerNews freeroll så måste du spela ihop 100 PokerStars poäng (FPP) under samma månad som freerollen spelas. Skulle du ha registrerat dig hos PokerStars redan, vi oss på PokerNews, så kan du fortfarande delta i dessa freerolls om du uppfyller kravet gällandes poäng.

Poker Ocean:

För att kvalificera sig till Poker Ocean exklusiva Team PokerNews freerolls så måste du ladda ner deras mjukvara genom länken ovan, registrera dig hos dom och göra en insättning minst 5 dagar innan freerollen spelas. Inga andra krav finns för att få vara med här hos Poker Ocean!

Hollywood Poker:

Registrera dig genom länken ovan, gör en insättning och spela ihop minst 300 pokerpoäng senast den 20 september för att få vara med i deras freeroll. Har du redan registrerat ett konto hos Hollywood Poker genom oss på PokerNews så kan du fortfarande vara med i denna freeroll om du bara uppfyller kravet om inspelade poäng.

Titan Poker:

För att kvalificera sig till en av fyra exklusiva Team PokerNews freerolls hos Titan Poker så måste du ladda ner och registrera dig hos Titan Poker genom oss på PokerNews, göra en insättning på minst $20 och därefter spela ihop 2000 poäng. Så snart du spelat ihop poängen så använder du dig av dessa för att "köpa in dig" i respektive freeroll. För att försäkra dig om att få vara med i freerollen så rekommenderar vi dig att du registrerar ett konto hos dom minst en vecka innan turneringen spelas så att du har gott om tid på dig att spela ihop de poäng som krävs.

Dagens PokerNews tips: Spana in PokerNews exklusiva freerolls på vår Freeroll sida

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories