Ute i sista sekunden: Denna helg spelas satelliter till huvudtävlingen i WSOP

Ute i sista sekunden: Denna helg spelas satelliter till huvudtävlingen i WSOP 0001

Med huvudtävlingen som närmar sig så börjar möjligheterna att, via en billig väg, ta sig in i tävlingen att tunnas ut. I och för sig så erbjuder Rio dagliga satelliter till huvudtävlingen, men då måste du befinna dig på plats i Las Vegas. Men det finns fortfarande operatörer som erbjuder satelliter online. Några av dessa erbjuder även något extra till de lyckliga spelare som lyckas ta sig långt i huvudtävlingen genom deras site.

Sun Poker slår på stort inför deras kommande satellit denna kommande helg, lördagen den 15 juli. Här lägger man till ytterligare 30 paket till huvudtävlingen, vardera värda $ 15 000. Detta inkluderar inköp i huvudtävlingen samt $ 2000 i fickpengar och $ 3000 för att täcka kostnaden för de 15 nätter du kommer att bo på Rio. Ytterligare så har man gjort så att de spelare som lyckas kvalificera sig till huvudtävlingen, men som blir utslagna innan dag 3, kommer alla att bli anmälda till en $200 000 freeroll. Satelliter till huvudsatelliten som kostar $140 i inköp, finns tillgängliga för enbart $20.

Full Tilt Poker har höjt ribban rejält. De erbjuder $10 miljoner till den spelare som lyckas kvalificera sig till huvudtävlingen genom dem och sen vinna hela tävlingen. Och då första priset i huvudtävlingen redan beräknas hamna på $10 miljoner så dubblar Full Tilt Poker med andra ord potten. Så en lycklig spelare kan med andra ord vinna det mest åtråvärda armbandet av alla och dessutom hela $20 miljoner. Om du inte har tillräckligt med pengar på ditt konto för att anmäla dig till huvudsatelliten så erbjuder Full Tilt dagliga freerolls där du kan kvalificera dig till denna satellit där 100 platser står på spel, vardera värda $10 000..

PokerStars följer trenden hos andra operatörer och skryter om att de delar ut platser, hotellrum och inköp till huvudtävlingen till ett värde av $ 5 miljoner. PokerStars kommer till helgen att hålla i en turnering där hela 150 platser står på spel. Hos PokerStars finner du även de 3 senaste vinnarna av huvudtävlingen, Chris Moneymaker, Greg Raymer och Joe Hachem, som alla har vunnit sin plats i årets evenemang genom Pokerstars satelliter.

Allt som allt så finns det fortfarande goda chanser för dig att ta dig till årets huvudtävling i WSOP, utan att betala en förmögenhet. Om inte de uppskattade $10 miljonerna för första platsen lockar tillräckligt så kan du prova din lycka online istället och på så sätt utöka din kassa. Oavsett vad du gör så önskar vi dig all lycka.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories