Vem är bäst hos Betfair Poker?

Vem är bäst hos Betfair Poker? 0001

Betfair Poker har startat, vad de beskriver som "den mest omfattande skicklighets baserade ledarbord struktur" bland alla existerande poker rum.

Betfair Poker leaderboards kommer att avslöja toppspelarna bland 10 olika discipliner både inom turnerings och cash spel.

Uppenbarligen så skall "Smarta personer satsa rätt, betfair men då kan man ställa sig frågan hur smarta personerna är som spelar hos betfair? Spelarna, på en av Cryptologics största pokerrum, kan nu testa sin skicklighet gentemot de andra spelarna hos Betfair och samtidigt se hur pass framgångsrika de är med hjälp av Betfairs nya "Leaderboard".

Spelarna är listade efter hur goda framgångar de haft, rent ekonomiskt, vid borden. De spelare som vunnit mest pengar kommer med andra ord att stå högst upp i denna "Leaderboard".

Varje månad kommer trettio tusen dollar att ges bort till toppspelarna från var och en ut av de tio leaderboards.

Det kommer också att vara en Freeroll, där de topp 3 spelarna från varje disciplin, kommer att göra upp om en plats i Betfair Asian Poker Tour i Singapore.

En ut av de stora fördelarna med denna promotion är att efter en spelare har satt sig ner vid ett pokerbord, så kan de genast kolla upp om någon av de andra spelarna som sitter vid bordet, är med på "leaderboard" och på så sätt se om man spelar mot en "elit" spelare. Så, om du inte har lust att gå upp emot en av de spelarna som oftast vinner pengar, så har du här ett bra verktyg för att undvika dessa personer. Men visst, känner du dig på hugget och tror att du klarar av att spela av dom pengar, då är det bara att ge dig i kast med att spela dom.

Betfair's Ben Fried säger: "Det finns en nackdel med detta nya system. Spelarna som tillhör toppen kan vinna några extra potter bara genom att höja och att folk därmed respekterar deras höjningar bara på grund av att det är med på denna leaderboard. Även samma sak gäller när de bluffar, att folk även där respekterar deras höjningar."

Att skryta om att man ligger i topp på denna leaderboard kommer med största sannolikhet att locka till sig många spelare. Men hur som helst, med den information du kan få utav denna leaderboard så kommer du relativt snabbt kunna ta reda på vem du spelar emot.

Dagens PokerNews tips: Ladda ner Betfair Poker och gör anspråk på en exklusiv $300 insättnings bonus

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories