PokerStars: Vårt bästa erbjudande till dags datum

PokerStars: Vårt bästa erbjudande till dags datum 0001

Som många av er kanske redan vet, när det gäller erbjudanden som vi har, så brukar vi låta vår webbsida tala för oss. Men i detta fall så anser vi att detta erbjudande som ingen bör missa. Och erbjudandet är inte hos vilken poker operatör som helst utan hos självaste PokerStars.

PokerStars har för tillfället ett erbjudande som ger dig 100 % insättnings bonus upp till max $50. Detta är något ovanligt så passa på, erbjudandet är tidsbegränsat tills den 30 juni. Men vi på PokerNews nöjer oss inte med detta, vi gör det hela lite extra intressant för dig om du registrerar dig genom oss.

Om du registrerar dig genom oss och använder vår PokerStars länk, så får du en extra insättnings bonus på $25, vilket gör att du totalt får $75 i bonus vid en insättning på $50.

Detta är det bästa erbjudandet vi någonsin haft hos, vad många anser, vara den bästa poker operatören online. Med risk att låta som en reklam film, men vänta, de kommer mer.

Just nu så har vi en hel del som pågår med PokerStars. Företaget har generöst erbjudit oss två separata $15 000 freeroll paket. Ena är till Aussie Milions, vilket anses av många kommer att vara en av de häftigaste evenemangen inom poker kretsar. Efter ett kanon år som 2006 så ser det ut som att Aussie Milions kommer att tillhöra en av topp evenemangen under 2007. Utöver detta så kommer ytterligare en $15 000 freeroll spelas där vinnaren erhåller ett paket till PokerStars Caribbean adventure. Detta WPT evenemang är ett evenemang som många spelare ser fram emot.

Men vänta lite, vi nöjer oss inte med detta utan erbjuder även en freeroll varje månad med en garanterad prispott på $ 2500. Vi måste också poängtera att allt som nämnts här ovan är exklusivt för pokernews läsare, så istället för att tampas med ett startfält på 2000 deltagare får du nu slåss mot kanske ett par hundra spelare.

PokerStars skickar även ett stort antal spelare till WSOP och i år är inget undantag. Med under 40 dagar kvar tills huvudtävlingen startar så har redan över 1000 spelare kvalificerat sig till denna tävling, via PokerStars. Utöver detta så kommer de att skicka 150 spelare från 1 enda turnering. Denna enorma turnering kommer att spelas den 16 juli.

Sen så kommer min absoluta favorit, European Poker Tour. PokerStars kommer inom snar framtid att erbjuda satelliter med platser till EPT evenemanget i Barcelona i år.

För att få ta del av vår PokerNews.com bonus så måste du spela ihop 100 Frequent Player Poäng (FPPs). För att kvalificera dig för PokerStars 100 % bonus så måste du spela ihop 10 FPPs för varje bonus dollar. Kom ihåg, bonus erbjudandet är endast giltigt fram tills den 30 juni

Dagens PokerNews tips: Registrera dig hos Poker Stars redan idag och se va all uppståndelse handlar om.

Fler nyheter

Other Stories