Online Poker Freeroll: Nio proffs slåss om tre platser vid Poker Dome

Online Poker Freeroll: Nio proffs slåss om tre platser vid Poker Dome 0001

För den kommande "Mansion Poker SuperStar Challenge" så är formeln enkel. Att låta 3 topp proffs möta 3 amatörer i den så numera kända poker arenan, Poker Dome. Lägg sedan till en miljon dollar i prispotten och starta tv-kamerorna så har du en riktig fight att se fram emot.

Så, hur går man tillväga för att avgöra vilka dessa sex spelare blir? Där varje plats vid finalbordet är värt omkring $166 000 och där flertalet av alla poker proffs vill vara med.

När det gäller ett poker rum som för tillfället marknadsför sig som mansion gör så är det relativt enkelt. Handplocka några proffs, låt dem sätta sig framför sin dator och där slåss som de de platser som står på spel. Det var exakt vad som hände i söndags.

Den första platsen gick till ett proffs som vann en turnering, där över 30 proffs hade blivit inbjudna till att delta. När 3 spelare återstod så hade du 3 väldigt slagkraftiga namn vid bordet med den förre detta "Årets spelare i Europa", italienaren Luca Pagano och Todd Brunson, slogs alla till sista droppen för om platsen till denna tävling. Mörkarna var höga och positionen som chip leader vandrade bland spelarna. Men det slutade med att Todd Brunson till sist lyckades trycka ut Luca Pagano och därmed vinna platsen i miljon finalen.

Härnäst var "Sit n Go" turneringen med 9 spelare och där de två kvarvarande platserna stod på spel. 9 spelare handplockades för att delta och dessa spelare var följande:

Gavin Smith

Tony G

Marcel Luske

Scott Fischman

Kenna James

Harry Demetriou

John Gale

Mike Gratz

Kirk Morrison

Spelarna satte sig vid borden och spelade under diverse olika användarnamn, där "Mr Gratz" var den enda som använde sitt riktiga namn. Skämtet såg vid dock bland de andra 8 spelarna med deras val av användarnamn, där bland annat Gavin Smith använde sig av "Freddy Deeb", ytterligare en välkänd pokerspelare som dock inte deltog i denna turnering.

Gavin Smith var den spelare som dominerade spelet praktiskt taget från start. Kenna James och Scott Fischman var två spelare som fick lämna turneringen i tidigt skede och Marcel samt Tony G var inte sena att följa dessa två ut ur turneringen.

Chatten vid bordet var stundvis underhållande och något som speciellt kommer till minnet var diskussionen huruvida man skulle lyckas få tjejer om man hade en Mercedes CLK55. Å vilket tufft liv professionella pokerspelare måste ha!

När väl 4 spelare återstod så hade Gavin tre gånger så mycket marker som alla de tre kvarvarande spelarna hade individuellt. De andra tre kvarvarande spelarna var Gratz, Morrison och Gale och det såg ut som att dessa tre skulle få slåss om den andra platsen som stod på spel då Gavin såg säker ut till att vinna den första platsen och detta var exakt vad som hände. Gavin tog den ena platsen och den andra platsen gick tillslut till gentlemannen John Gale. Så nu var de tre proffsen klara och de blev Tod Brunson, John Gale och Gavin Smith.

Så nu kommer proffsen att göra upp mot amatörerna i denna tv-sända tävling som spelas in den 3 juli och sänds på tv den 12 juli.


Dagens PokerNews tips: Gott om fina tävlingar dagligen hos Mansion Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories