PartyPoker ökar söndagens turnering till $1 miljon

PartyPoker ökar söndagens turnering till $1 miljon 0001

Online Poker världen har blivit den nya jaktmarken för professionella spelare att jaga pengar på. Nästan varje poker operatör har turneringar med stora prispotter varje vecka som ibland lockar tusentals spelare i hopp om att vinna stora pengar. Störst av alla är nog PokerStars Miljon dollar garanterad turnering som spelas varje vecka eller PartyPokers turnering som spelas varje månad där den garanterade prispotten även där är totalt 1 miljon dollar.

Men spana in de senaste nyheterna från Party Poker som nu erbjuder sina spelare en turnering varje vecka med en garanterad prispott på 1 miljon dollar. I onsdags förra veckan annonserade PartyPoker att de kommer att öka prispotten för deras söndags turnering.

Från och med igår, den 4 juni, så är nu den garanterade prispotten totalt 1 miljon dollar. Detta kommer garanterat att locka till sig de allra bästa pokerspelarna online, som kommer att tampas om denna enorma prissumma.

Det finns ett flertal sätt att ta sig till denna turnering. Du kan antingen välja att köpa in dig direkt i turneringen, vilket kostar dig $215. Eller så kan du välja att delta i någon av de flertal satellit tävlingar som finns, med inköps nivåer från låga $3 eller 100 Party Poäng. Det finns även MTT (Multi table tournaments) eller sit ang go´s tillgängliga som erbjuder vinnarna en plats i denna enorma turnering varje söndag. "För ett år sedan så hade den största turneringen hos oss en garanterad prispott på $350 000" sade en talesman för PartyPoker. "Det är enastående att den summa pengar som erbjuds i våra turneringar nästan har tredubblats under de senaste 12 månaderna." Att PartyPoker, med introduceringen av deras 1 miljon turnering, kommer att ta bort sin $500 000 turnering varje söndag står självklart men vi tror nog att spelarna kommer att vara nöjda med denna ändring.

Detta har gjorts i syfte att stilla den allt ökade hungern efter att spela poker online och speciellt att tillfredsställa spelarnas drömmar om att ha chansen att vinna stora pengar. Vem hade trott, vid introduktionen av online poker, att de skulle finnas turneringar varje vecka med hela 1 miljon dollar i garanterad prispott?

Dagens PokerNews tips: Ta chansen att vinna stora summor pengar hos Party Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories