MANSION lyfter så att alla kan se

MANSION lyfter så att alla kan se 0001

MANSION är verkligen ett namn som är på gång. Denna snabbt växande och aggressivt marknadsförande poker operatör och vadslagnings byrås vet verkligen hur man spenderar pengar. De nöjde sig inte med att sponsra ett av de ledande lagen i Premier League, Tottenham, med tröjor samt presentationen av Fox Sports "The Poker Dome", så lyfter nu bokstavligen talat detta företag!

Mansion har precis skrivit ett marknadsförings avtal med Flybe, ett av Europas ledande lågkostnads flygbolag där ett av deras jet plan av typen BAe-146 kommer att målas med Mansions logga under en två års period.

Flygplanet gjorde sitt första framträdande i sitt Mansion utförande nyligen, när det flög till Frankfurt från Luton. Speciellt inbjudna gäster, VIPs, representanter från media samt 50 lyckliga vinnare i en online tävling fick alla flyga med detta flygplan för att sedan se

VM-matchen mellan England och Paraguay den 10 juni och på så sätt försäkra sig om att Mansion var uppmärksammades av alla pokerfantaster.

David Kinsman, Chief Operating Officer hos Mansion, sa följande:

"Mansion fortsätter i jakten på tt finna nya och unika affärspartners som kommer få folk att vända på huvudet. Avtalet som vi har slutit med Flybe får vårt varumärke att bestiga nya höjder och har samtidigt öppnat nya dörrar i syfte att utveckla och framställa nya sätt att nå ut till den europeiska marknaden."

Utöver hur planet är målat, i Mansions röda och svarta färger, samt WM-flygen, så kommer Mansion också att synas för de miljontals resenärer som flyger årligen med Flybe, där resenärerna kommer få ta del av erbjudanden via tv-sändningar ombord samt från andra erbjudanden från serveringsvagnarna.

Men om nu icke flygande poker spelare trodde att de skulle undslippa Mansions framfart så får det nog tänka om, både en och två gånger. I USA så kommer Fox Sports Poker Dome att pågå under 9 månader med en avslutning där tittarna tveklöst kommer att sitta med spänning för att se vem som blir den lyckliga vinnaren av de miljoner dollar som står på spel. För andra tv-tittare som är sportintresserade och då speciellt i fotboll, kommer att få se Mansions varumärke varje gång de tittar på en premier league match med Tottenham Hotspur från och med augusti månad.

Så vi på PokerNews tror att man lugnt kan säga att Mansion även i framtiden kommer att samla på sig marker!


Dagens PokerNews tips: Få ditt spel att lyfta hos Mansion Poker

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories