888 Poker Sponsrar damlag i WSOP

888 Poker Sponsrar damlag i WSOP 0001

Den 9 juli 2006 är en stor dag i sportens almanacka. Nej, vi pratar inte om finalen i fotbolls VM utan tänkte mer på Damernas tävling i WSOP. 888 Poker sponsrar ett lag av europeiska damer som ska delta i detta evenemang.

På väg till Las Vegas denna sommar är Tiffany Williamson från "The Gutshot" som redan förra året lyckades spela till sig en hedrande 15:e plats i WSOPs huvudtävling. Hon kommer att få sällskap av Eunice Waterfeild, vinnare av Damernas Poker UK Open samt Rhowena Colclough som för tillfället tar Mansion Poker Dome med storm. Sist men inte minst att ansluta sig till detta lag är Veronique Gourdon, en högt respekterad spelare. Alla dessa spelare är inte några som kvalificerat sig via Internet utan noga utvalda av 888 Poker.

Förra året så tog Hollywood stjärnan Jennifer Tilly hem damernas armband.

Detta år så ser det ut att bli ännu tuffare evenemang. Vi ser även att deltagarantalet ökat samt att allt fler kända namn kommer. Det har ryktats om att både Paris Hilton och Jennifer Anniston kommer att delta.

Jonny Natas från 888 Poker sa följande, "Efter succén med våran Womens Poker U.K Open så tänkte vi att de va dags att ge tillbaka till damernas poker. Det finns absolut ingen anledning varför kvinnor inte kan komma att bli riktiga utmanare inom live poker. Denna form av lag sponsring har potential att utveckla framtida poker tourer för kvinnor."

888s poker team kommer att resa till Las Vegas den 6 juli och direkt vid ankomst bege sig till träningsläger där de kommer att spendera två dagar för att finslipa deras pokerspel. Detta träningsläger kommer att ledas av den irländske poker legenden Padraig Parkinson. Poker konsulterna The Poker Agency kommer att hantera saker kring laget samt allt som rör nyheter och press.


Dagens PokerNews tips: : Ladda ner 888 Poker för en chans att vinna din egen WSOP plats. Vi erbjuder även in insättningsbonus på $100

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories