2006 års World Series of Poker armband avtäckt

2006 års World Series of Poker armband avtäckt 0001

Detta är det bästa av de bästa inom pokervärlden. I nästan fyra årtionden nu så har World Series of Poker krönt mästare och vid sidan av prispengarna även givit dessa mästare armbandet av guld. Dessa armband bevisare inte enbart deras bedrift av att vinna ett WSOP evenemang utan har också blivit ett bevis på framgång inom poker kretsar. Den 6 juni så visade man hos Harrahs upp årets version av detta armband som skall ges ut vid tävlingarna som börjar den 25 juni.

"Det är omöjligt att uppge värdet av detta armband för någon som tar detta spel seriöst," sa World Series of Poker kommissionär Jeff Pollack. "Det är likvärdigt med

att vinna Stanley Cup i ishockey eller ett OS-guld hockey. Därav så kommer armbandet vid den 37:e upplagan av World Series of Poker vara den bästa någonsin och något som vinnaren kan vara stolt över, under hela sin livstid."

Schemat för årets evenemang av World Series of Poker innehåller 45 olika tävlingar och i 44 av dessa tävlingar så kommer armbandet att vara speciellt. Varje vinnare av ett officiellt evenemang under dessa tävlingar kommer att erhålla ett armband tillverkat av Triton Jewelry. Dessa armband kommer att vara tillverkade av 14-karat gult guld och smyckat med diamanter. Gravyr fältet kommer att bestå av 1/3-karat diamanter och hållas samman av 35 gram diamantskuren länk. Dessa armband må vara utsökta men kommer knappast att kunna mätas med de armband som världsmästaren kommer att få.

Vinnaren av huvudtävlingen, där inköpet ligger på $10 000, kommer förutom att vinna den uppskattade prispotten på ca $10 miljoner även att vinna ett speciellt utformat armband som han eller hon kan lägga till sin smyckesamling. Detta armband kommer att tillverkas i 14-karat vitt och gult guld, utsmyckat med diamanter. Gravyrtavlan kommer att innehålla hela 170 handplockade diamanter, som tillsammans väger 6-karat. Varje kortfärg som syns under WSOP logotypen på armbandet kommer också att vara något extra då de kommer att tillverkas av juveler. Spader kommer att bestå av en svart saffir, hjärter kommer vara en hjärtformad rubin, ruter kommer att vara en princess cut rubin samt klöver, som kommer att bestå av 3 svarta diamanter. Detta är vad som kommer att skilja detta armband från de andra 44 som tillverkats för dessa evenemang.

De armband som tillverkats för årets olika evenemang är med andra ord speciella. Ett tecken på att man lyckats stå emot de allra bästa inom poker och vinna en tävling. Så inom några veckor så kommer vi få se vilka som lyckas vinna årets armband..


Dagens PokerNews tips: Det finns fortfarande tid kvar för att kvalificera sig till World Series of Poker. Vinn en plats till WSOP hos Poker Stars.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories