PokerRoom.com erbjuder plats till Team PokerNews

PokerRoom.com erbjuder plats till Team PokerNews 0001

PokerRoom.com, en av de äldsta pokerrummen online, har nu kommit överrens med oss på PokerNews om att erbjuda en lycklig PokerNews läsare en plats till WSOP och Team PokerNews.

Den 20 maj 2006 så kommer PokerRoom att anordna en freeroll turnering exklusivt för PokerNews läsare. Det som krävs för att få delta i denna freeroll är följande; ladda ner PokerRoom.com mjukvara genom vår speciella PokerNews länk, gör en insättning och spela ihop 250 spelar poäng. Därefter så kommer ni att få en biljett som möjliggör inköp till denna freeroll turnering.

PokerRoom.com har tidigare vunnit ett flertal priser för deras överlägsna mjukvara och är idag väldigt populärt bland spelare. I och med att PokerRoom använder sig av ett Java interface så betyder det att man kan spela från vilken dator som helst oavsett om det

är en vanlig PC, Appel Mac eller iBooks. Det betyder att du kan spela på vilken dator du vill, vara hemma hos dina vänner och spela på deras dator och du behöver inte installera någon mjukvara hos dom.

Team PokerNews är ett unikt koncept världen över inom turnerings poker. Spelare från hela världen har möjligheten att ansluta sig till detta lag vid sidan av proffs så som Tony G och Patrik Antonius vid årets upplaga av WSOP. Att ta fördel av deras erfarenheter, fråga om råd och få vara del av laget, det måste vara många spelares dröm. Utöver detta så får man som medlem i Team PokerNews även delta i speciella evenemang som riktar sig enbart åt Team PokerNews, du får kläder med Team PokerNews logga och du bär dom under tiden du deltar i tävlingen.

Om du registrerar dig idag så kommer PokerRoom att ge dig ytterligare 50 % i bonus vid din första insättning till max $250.

Idag så har vi redan 15 medlemmar som kommer att ansluta sig till Team PokerNews när vi besöker Las Vegas i Augusti månad. Missa inte chansen att bli nummer 16, skapa ett konto hos PokerRoom.com idag och vinn en plats i Team PokerNews.

Fler nyheter

Other Stories