PokerNews.com har lanserar sida på Norska

PokerNews.com har lanserar sida på Norska 0001

Som andra land i Skandinavien så har nu Norge officiellt blivit medlem i PokerNews familjen. Sidan no.pokernews.com no.pokernews.com öppnades officiellt förra veckan. Denna sida kommer att vara i riktlinje som alla andra länder sidor, att ge läsare och spelare dom allra senaste pokernyheterna från världen över. Utöver detta så kommer läsarna att erbjudas recensioner om pokerrum, speciella bonuserbjudanden och annat smått och gott som kan stilla läsarnas hunger.

Norge är precis som Sverige i ett växande skede när det gäller poker. Hela Skandinavien är en marknad som idag är i ett oerhört stort expansionsläge. Hunger och intresse från både spelare och läsare är stort men vi på PokerNews försöker göra vårt bästa för att tillfredställa delar av dessa behov. I och med lanseringen av den Norska sidan så hoppas vi nu på att kunna nå ut till våra grannar i väst och tillgodose deras behov och önskemål för läsarna.

Pokernews familjen är även den i ett expansions skede och börjar bli riktigt stor. Utöver Amerika så finns PokerNews i följande länder idag: England, Tyskland, Frankrike, Holland, Italien, Ryssland, Sverige, Polen, Australien, Kina, Japan, Litauen och nu vårt senaste tillskott Norge. Arbete med att öppna i nya länder pågår dagligen. Näst på tur står Danmark och Finland. Den finska sidan är under arbete och den danska sidan har just påbörjats.

Mr. John Caldwell, chefs redaktör på PokerNews.com säger detta i en kommentar vid lanseringen av den norska sidan: "Att få med Norge i familjen är en viktig tillväxt för oss. De skandinaviska länderna har visat en så stor passion för onlinepoker än några andra länder på jorden. Jag ser fram emot att tillgodose de norska läsarna med de bästa kring poker och dess innehåll samtidigt som jag får lära mig mer om landet," säger Mr Caldwell

Vi på se.pokernews.com vill välkomna våra Norska grannar in i familjen och önskar er och de norska läsarna mycket framgång.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories