Poker Pro Europe - Ny pokertidning kommer snart ut i hyllorna

Poker Pro Europe - Ny pokertidning kommer snart ut i hyllorna 0001

En ny pokertidning är på väg in i hyllorna runt om i Europa. Poker Pro Europe siktar in sig på att använda sig av kända profiler, råd och strategi tips från proffs runt om i världen, för att konkurrera med redan kända tidningar så som Poker Europe och Card Player Europe.

Dan Jacobs, redaktör på Poker Pro Magazine säger: "Poker är i ett explosions skede i Europa och spelarna hungrar efter information och nyheter"

"Poker Pro Europe kommer att fånga all dramatik och nöje kring poker i Europa, både från poker rum och turnerings kretsar. Är det nått som sker inom poker kretsar i Europa som kommer du att kunna läsa om det i Poker Pro Europe."

Poker Pro Europe kommer att finnas i hyllorna från september månad.

Poker Pro Vice President, Will Jordan och chefs redaktören John Wenzel är de två personer som kommer att ha överblick över lanseringen av denna tidning. Ytterligare personal från England kommer att finnas med i försök att fånga läsarnas intresse och bygga en kundkrets i både England och resten av Europa.

En entusiastisk Wenzel säger: " Dom europeiska spelarna är en växande kraft inom poker kretsar. Denna tidning kommer att handla enbart om dessa spelare och poker som livsstil i Europa. Nästa generations pokermästare kommer att finnas bland Pro Europes läsare."

Marknaden för poker tidningar börjar idag bli allt mer konkurrenskraftig, precis som det är bland online poker operatörer. Men hos oss här på PokerNews så behöver ni inte vänta tills nästa månad för att läsa vad som händer i pokervärlden. Här finner du nyheter dagligen.

Ed note: Ladda ner Pacific Poker idag och ta din chans att vinna en GRATIS WSOP plats

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories