Förvandla 1c till $1 miljon hos MansionPoker.com

Förvandla 1c till $1 miljon hos MansionPoker.com 0001

Tänk dig själv att omvandla en 1c till $150, $7000 eller potentiella 1 miljon dollar. Detta är något som MansionPoker.com erbjuder i sina häpnadsväckande garanti turneringar.

MANSIONPoker.com har bokstavligen talat slagit ner som en bomb på online poker marknaden med sina turnerings erbjudanden för både nya som mer erfarna spelare.

Utan tvekan så är 1c turneringarna hos MANSIONPoker.com de turneringar som ger mest värde för spelarna. Om det är pengar du är ute efter så kan du välja mellan antingen en turnering med $50 eller $500 extra i potten. Och man behöver ju knappast vara ett mattematiskt geni för att inse att man får mer valuta för pengarna om man spelar om en prispott på $500 istället för en prispott $1.

Som om inte detta vore nog så ger även MANSIONPoker.com dig chansen att vinna ett $7000 MANSION Poker Dome Challenge paket för ynka 1c. Detta är inte någon form av satellit tävling utan inköpet till denna turnering med $7000 i garanterad prispott, är 1c. Kanske kan vara svårt att tro men det är sant, vi lovar. Och med ett startfält på under 200 deltagare så är denna turnering något som du bara inte kan missa.

Poker Dome Challenge kvalificeringar hålls varje dag och inköpet är 1c. Vinnaren erhåller ett Poker Dome paket värt $7000 som inkluderar flyg tur och retur till Las Vegas, VIP boende, fem-stjärnig gästfrihet och $500 i spelmarker samt en plats att spela i en av de 36 tv-sända MANSION Poker Dome Challenge kvalificeringar.

Det är här som du verkligen kan få valuta för din investering på 1c. Om du lyckas ta dig till Las Vegas och vinna en av dessa kval tävlingar så vinner du $25 000 samt en plats i semifinalen. Skulle du vinna din semifinal så erhåller du ytterligare $50 000 samt en plats i finalen. Vinnaren av finalen tar hem första priset på mäktiga $1 miljon. Detta är helt klart en bra avkastning på en investering på 1c.

Dagens PokerNews tips: Hos Mansion Poker finner du turneringarna med det absolut bästa värdet. Registrera dig hos MansionPoker idag och sikta mot miljonerna.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories