Full Tilt framåt för The Hendon Mob

Full Tilt framåt för The Hendon Mob 0001

The Hendon Mob - aka Ram "Crazy Horse" Vaswani, Joe "The Elegance" Beevers bröderna Boatman, Barny and Ross - är nu tillbaka på allvar inom pokerkretsar med en ny sponsor efter en kort tids uppehåll i och med det avslutade samarbetet med Prima Poker.

Denna Mob har slagit sig samman med Full Tilt Poker, som redan idag är kända för sitt överflödiga stall av talangfulla pokerspelare från USA, som även går under namnet " Team Full Tilt". Spelare som finns med i detta lag är bland annat Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Phil Gordon, Chris "Jesus" Ferguson, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Clonie Gowen, John Juanda och Mike Matusow. Så som ni ser så är det några riktiga tungviktare bland deras spelare.

Howard Lederer, även känd som "The Professor" är en väl respekterad spelare och

ansedd av många att tillhöra den absolut toppen inom poker på grund av hans analytiska och lugna framträdande vid spelborden säger:

"Att Hendon Mob ansluter sig till vår familj inom Full Tilt Poker är väldigt uppskattat inom laget och kommer att ge spelare en unik chans att få kunna prata och spela med några av de allra bästa spelarna och ambassadörer inom pokervärlden. Vi är verkligen nöjda med detta".

Barny Boatman säger:

"Vi är exalterade och hedrade över att ha blivit utvalda av Full Tilt poker för att representera dem i de Europeiska pokerturneringarna. Vi har under en längre tid beundrat och mjukvaran, hur allt är upplagt och framför allt den skara professionella spelare som finns med i Team Full Tilt".

För att introducera lite Engelsk aspekt i samband med detta nya samarbete så erbjuder nu Full Tilt Poker sina spelare en möjlighet att helt gratis vinna två biljetter till finalen i fotbolls VM i Tyskland. Som sagt, det är HELT gratis. Utöver detta så kommer priset att inkludera $ 2000 i reskassa samt en unik Full Tilt Poker fotbollströja.

Full Tilt Poker kommer även att dela ut ytterligare 12 tröjor till i "The Hendon Mob World Cup Freeroll". Spelare som tar sig till finalbordet eller som lyckas slå ut någon av dessa fyra spelare kommer att vinna denna unika Full Tilt Poker fotbollströja, med spelarens namn och eget valt nummer på baksidan.

Denna World Cup Freeroll turnering startar lördagen den 17 juni klockan 21:00 hos Full Tilt Poker.

Hendon Mob har detta att säga på deras webbsida med en liten antydan av brittisk humor:

"Denna möjlighet uppstod i Monte Carlo när Hendon Mob samlades tillsammans med Team Full Tilt för att spela den legendariska Transatlanic Challenge. Hur det gick exakt i denna turnering kommer vi inte ihåg".

Bakom kulisserna så har "the Mob" hjälpt till att träna och Tilters som konstant ringer till The Mob och ställer frågor och ber om råd gällandes allt inom Poker. Större delen av Team Full Tilts framgångar som spelare kan härledas till Hendon Mobs heta linje. Goda exempel på detta är Rams råd kring hantering av pengar och konservativt spel till Joes hälso och kost tips. Spelare som Phil Gordon har tagit nytta av tips han erhållit av Barney samtidigt som Ross har hjälpt Mike Matusow att utvecklas som spelare och förbättra sitt framträdande vid spelborden.

"OK. Team Full Tilt må ha fungerat bra utan vår hjälp men trotts allt så är vi exalterade över att få ansluta oss till världens bästa och stödja den bästa och läckraste online poker operatören i världen"

Det kommer att bli spännande att få se dessa Mobsters i sin nya Full Tilt mundering och det råder ingen tvivel om att Full Tilt har lyckats med att fånga upp en riktigt färgstark grupp människor. Vi på PokerNews önskar dessa Mobsters lycka till

Ed note: Spela de allra bästa cash spel du kan finna genom att ladda ner Full Tilt Poker.

Fler nyheter

Other Stories