Nå toppen på Everest

Nå toppen på Everest 0001

Online poker-jätten Everest Poker kommer att belöna sina spelare med ytterligare under kommande sommar. Spelare för Everest Poker kommer att få mer valuta för pengarna nu när Everest Poker introducerar sitt Summit poäng program.

Att välja en passande pokerklint för eget tycke och smak är inte alltid helt lätt då utbudet idag är enormt. Erbjudanden är många i denna pokerdjungel så som insättningsbonus, reload bonus, rakeback samt spelarpoäng, allt för att få just dig att spela på en viss Pokerklient. Så att välja en passande pokerklient är både svårt och kan vara tämligen tröttsamt. Vi på Poker News arbetar för att det ska vara så enkelt som möjligt för våra läsare när det gäller information rörande poker och recensioner för att underlätta ditt val av online poker rum

Med allt detta i åtanke så välkomnar vi Everest Pokers senaste erbjudande.

Oroa dig inte, du behöver inte bestiga berg för att få dessa Summit poäng . Spelarna belönas för varje raked hand vid spel på bord med riktiga pengar. En Summit poäng belönas för varje §1 rakeavgift som Everest Poker tar. Spelare kan få upp till 3 Summit poäng för varje hand. Delar av poäng belönas också.

Så, vad får man ut som spelare av dessa Summit poäng?

Just nu kan man omvandla sina Summit poäng för inköp till turneringar med riktiga pengar, köpa prylar I Everest Pokers shop, eller spela på bord och turneringar där man spelar med sina poäng om poäng.

Everest Poker lovar också sina poängssamlande spelare ytterligare special erbjudanden. Medlemmar uppmanas även att ha koll på sin email för information och specialbonusar från Everest Poker som de kan komma att bli berättigad till.


Ed note : Ladda ner Everest Poker nu för insättningsbonus på $50 när du öppnar konto och sätter in minst $50. Du kan deltaga i Freerollsturneringar där du kan vinna riktiga pengar och spela WSOP super satelliter. .

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories