Betfair Poker firar 2 års jubileum

Betfair Poker firar 2 års jubileum 0001

Betfair Poker firar två års jubileum genom att hålla i en enorm freeroll turnering, där den totala prispotten är på hela £ 100 000. Även personal från Betfair kommer att delta i denna freeroll.

Det känns som om det var igår vi såg Betfair Poker kliva steget in i online pokern kretsar. Men nu har det gått två år och Betfair firar nu denna milstolpe med att hålla i en Freeroll turnering med £ 100 000 i prispott.

Detta är dock inte allt. Betfair och deras lands chefer kommer också att delta i tävlingen. Dom är med största sannolikhet inte bara dåliga på poker och där med enkla pengar för spelarna, dom har även en måltavla målade på sig vilket gör det hela extra intressant. Varje spelare som lyckas slå ut en av dessa chefer kommer få en belöning på $500 vilket

kommer att göra de hela mer lockade att slå ut Betfair personalen.

Mina Poker Poäng (MPP) spelare, som samlar på sig dessa poäng, kan också se fram emot något alldeles extra. Varje spelare som spelar ihop 50 MPP kommer att få £1 upp till maximala £50. Du får helt enkelt £50 helt gratis, genom att bara fortsätta spela de du normalt gör.

Betfair har idag spelare i över 120 länder och totalt över 100 000 konto registrerade hos sig.

Ansvarig för Pokersektionen hos Betfair, Ben Fried säger: "Lyckan till våran framgår är den aktiva kommunikation vi har med våra kunder. De hjälper oss att styra i rätt riktning inom denna konkurrenskraftiga marknad. Så firandet av vårt två års jubileum är ett sätt för oss på Betfair att visa vår uppskattning till våra kunder och ge dom en chans att vinna stora summor pengar."

"Att turneringen sen ger extra summor för att slå ut vår personal är också ett sätt för våra chefer att komma närmare sina kunder och förbättra kommunikationen ytterligare. Några tror även att de har chans ta hem hela turneringen men jag skulle satsa mina pengar på våra kunder istället."


PokerNews note: Du kan ladda ner Betfair Poker här och nu för att få delta i firandet av Betfairs två års jubileum.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories