Mer gratis pengar från Bet365 Poker med lojalitets poäng

Mer gratis pengar från Bet365 Poker med lojalitets poäng 0001

Bet365 Poker, företaget som delar ut en insättnings bonus varje månad, har nu lanserat ett system med lojalitets poäng. Ofta återkommande spelare hos Bet365 kan räkna med ytterligare tillskott i deras kassa varje månad.

Hos Bet365 Poker så kan frasen "En ny dag, en ny bonus" användas för att beskriva detta poker rum. Men en bonus vid första insättning, en återkommande bonus varje månad, en stor freeroll varje månad samt platser till alla evenemang i WSOP så kan man ju tro att Bet365 inte behöver införa ytterligare en bonus.

Men när det gäller lojalitets poäng så är det ett bra tillskott till deras bonus system. Detta belönar lojala spelare och får dem att komma tillbaka och spela igen och igen. Och detta nya system är inte komplicerat att förstå sig på. Det finns inga krav på hur mycket man måste satsa eller att man ska behöva kontakta support avdelningen för att få dessa poäng. Allt sker automatiskt.

För varje 100 inspelade poäng så får du $1 och det är allt som du behöver göra, spela in poäng. Och att spela in 100 poäng går väldigt fort så tänk dig själv, du spelar under en månads tid och spelar ihop massor med poäng som du sen förvandlar till riktiga pengar vilket kan innebära hundratals om inte tusentals dollar extra i din kassa.

Hur kommer det sig att man spelar in dessa poäng så snabbt? Här behöver du inte spela raked händer. Om ingen rake avgift tas från potten så räknas fortfarande dina lojalitets poäng. Men om en rake avgift tas så tilldelas du ännu mer poäng.

Detta är gratis pengar från Bet365 och vi på PokerNews välkomnar detta bonus system där de ger pengar tillbaka till sina spelare.

Dagens PokerNews tips: Ladda ner Bet365 Poker nu och få $100 i insättningsbonus samt en månadsbonus på $50 samt lojalitets poäng för varje hand du spelar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories